Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Λεγόμαστε ομάδα γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί»

Μαρτίνεθ: «Λεγόμαστε ομάδα γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
24/9/2023 19:54
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ έμεινε ικανοποιημένος με την δυναμική επιστροφή του Ολυμπιακού στις νίκες και έπλεκε το εγκώμιο των ποδοσφαιριστών του.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 της Κηφισιάς στο Φάληρο για την 5η αγωνιστική του πρωταθλήματος και επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα.

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός του, Ντιέγκο Μαρτίνεθ δήλωσε στην Cosmote TV:

«Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο μόλις 65 ώρες μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κάναμε να επιστρέφουμε με τέτοιο τρόπο, με ευκαιρίες και κυριαρχία. Δείχνουμε πως επιστρέφουμε δυναμικά».

Για το ότι η ομάδα του κινδύνευσε σε κάποιες καταστάσεις: «Αυτό νομίζω οφείλετε πως είμαστε μια επιθετική ομάδα, όταν μία ομάδα παίζει έτσι, κινδυνεύει από τις αντεπιθέσεις. Είχαμε κατοχή της μπάλας, αντιμετωπίσαμε τις αντεπιθέσεις και είχαμε τον έλεγχο αν ξεχωρίσουμε μερικές στιγμές».

Για τους παίκτες που χρησιμοποιήθηκαν πρώτη φορά: «Λεγόμαστε ομάδα γιατί όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί. Υπήρχε κόπωση, κάποιο έπρεπε να ξεκουραστούν. Γι’ αυτό είναι χρήσιμο να έχεις μεγάλο ρόστερ. Αποδείχτηκε πως όλοι οι παίκτες είναι έτοιμοι για το δύσκολο πρόγραμμα. Όλοι είμαστε εδώ με ποιότητα και προσπάθεια να κάνουμε μία καλή ομάδα»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.