Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Με Γεντβάι η αποστολή για τη Βιγιαρεάλ

Παναθηναϊκός: Με Γεντβάι η αποστολή για τη Βιγιαρεάλ

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/9/2023 20:16
Με τον Τιν Γεντβάι να συμπεριλαμβάνεται κανονικά στην αποστολή του θα υποδεχθεί αύριο (21/9) ο Παναθηναϊκός τη Βιγιαρεάλ στο ΟΑΚΑ για την πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είδε τον Κροάτη στόπερ να προπονείται κανονικά δείχνοντας να έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε και έτσι συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τους Ισπανούς. Αντίθετα εκτός έμεινε ξανά ο Γιώργος Βαγιαννίδης που συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα.

Η σχετική ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Την τελευταία του προπόνηση πριν τον αυριανό αγώνα ομίλων του Europa League κόντρα στη Villarreal πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός.

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδια σε μικρούς χώρους και ολοκλήρωσαν με εξάσκηση στα τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Βαγιαννίδης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς γνωστοποίησε τη λίστα με τα ονόματα που βρίσκονται στην αποστολή του αγώνα.

Σε αυτή βρίσκονται οι: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Σιδεράς, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.