Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ρέινα: «Την πρώτη φορά που είχα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ήμουν φοβισμένος και είχα ακόμα μαλλιά»

Ρέινα: «Την πρώτη φορά που είχα παίξει κόντρα στον Παναθηναϊκό ήμουν φοβισμένος και είχα ακόμα μαλλιά»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
20/9/2023 19:08
Ο Πέπε Ρέινα εκπροσώπησε τους παίκτες της Βιγιαρεάλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει της αυριανής (21/9) αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό στην πρεμιέρα των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο έμπειρος Ισπανός γκολκίπερ μίλησε με σεβασμό για τον Παναθηναϊκό, ενώ θυμήθηκε την πρώτη φορά που αντιμετώπισε τους «πράσινους» ως παίκτης της Μπαρτσελόνα πριν 21 χρόνια στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Για το πόσο όρεξη έχουν που επιστρέφουν σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις: «Αυτή η διοργάνωση αποτελεί βασικό στόχο. Πριν από 15 χρόνια η Βιγιαρεάλ άρχισε να γράφει ιστορία και σε αυτή τη διοργάνωση. Ελπίζω ότι θα προκριθούμε και θα φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

Για το τι παιχνίδι περιμένει αύριο: «Οι πρώτοι αγώνες στη φάση των ομίλων είναι πολύ σημαντικοί. Μια νίκη θα μας δώσει μεγάλο προβάδισμα ειδικά εκτός έδρας. Έχουμε καινούργιο προπονητή εδώ και δέκα μέρες. Έχουμε αρχίσει ήδη να αφομοιώνουμε ορισμένα πράγματα από όσα μας λέει».

Για το αν μια νίκη μετά την έλευση του νέου προπονητή: «Οι νίκες πάντα βοηθάνε. Αυτό που προσπαθούμε είναι να μοιάσουμε στην ομάδα που θέλει ο προπονητής μας. Θέλουμε να μεγαλώσουμε και μια νίκη θα μας βοηθήσει».

Για το αν γνωρίζει τον Παναθηναϊκό: «Γνωρίζουμε τον Παναθηναϊκό. Είναι μια ομάδα που απέκλεισε την Μαρσέιγ. Έχει κάνει 3/3 στο ελληνικό πρωτάθλημα χωρίς να δεχτεί γκολ και είναι σε εξαιρετική κατάσταση».

Για το πόσους ευρωπαϊκούς αγώνες έχει παίξει συνολικά: «Απ΄ότι μου έχουν πει φτάνω τις συμμετοχές του Ίκερ. Παίζω πολλά χρόνια και μακάρι να παίξω ακόμα περισσότερα. Δεν είναι εύκολο».

Για το 2001-02 που ήταν στην Μπαρτσελόνα και αν θυμάται τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Θυμάμαι καλά το ματς για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ στη Βαρκελώνη. Τότε ο τερματόφυλακας μας χτύπησε και μπήκα αλλαγή . Τότε είχα φόβο και… μαλλιά».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.