Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα highlights και όλα τα γκολ της βραδιάς (videos)

Τσάμπιονς Λιγκ: Τα highlights και όλα τα γκολ της βραδιάς (videos)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
20/9/2023 00:02
«Πλούσια» σε γκολ και θέμα ήταν η πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ με 23 γκολ να σημειώνονται στα πρώτα 8 ματς της αγωνιστικής, όπου τα φαβορί επιβεβαιώθηκαν εύκολα ή δύσκολα.

Στα ματς που άνοιξαν την αυλαία της αγωνιστικής η Λειψία πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Γιουνγκ Μπόις, ενώ Μίλαν και Νιούκαστλ «κόλλησαν» στο μηδέν στο «Σαν Σίρο».

Εν συνεχεία η Μάντσεστερ Σίτι... αγχώθηκε για 60 λεπτά, αλλά τελικά έκανε την ανατροπή, με πρωταγωνιστή τον Άλβαρεζ, κόντρα στον «μαχητικό» Ερυθρό Αστέρα επικρατώντας με 3-1 στο «Ετιχάντ». Η Μπαρτσελόνα από την πλευρά της «διέλυσε» με 5-0 την Αντβέρπ εντός έδρας, ενώ η Παρί Σεν Ζερμέν συνάντησε μόνο για ένα ημίχρονο αντίσταση από την Μπορούσια Ντόρτμουντ την οποία νίκησε με 2-0 στο «Παρκ Ντε Πρενς.

Δραματικό φινάλε στο «Ολίμπικο» όπου, στην επιστροφή του Ντιέγκο Σιμεόνε ως αντίπαλος, Λάτσιο και Ατλέτικο Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 με τον γκολκίπερ των «λατσιάλι« Προβεντέλ να ισοφαρίζει στην τελευταία φάση του αγώνα! Την ίδια στιγμή η Φέγενορντ συνδύασε με νίκη την επιστροφή της διοργάνωση, αφού επικράτησε 2-0 της Σέλτικ στο «Ντε Κάιπ». Τέλος σημαντικό διπλό επί της Σαχτάρ Ντόνετσκ με 3-1 πήρε η Πόρτο στο ματς που διεξήχθη στο ουδέτερο Αμβούργο.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία των ομίλων

Tα αποτελέσματα, και τα highlights και της βραδιάς


Γιουνγκ Μπόις - Λειψία 1-3



Μίλαν - Νιούκαστλ 0-0



Λάτσιο - Ατλέτικο Μαδρίτης 1-1



Μάντσεστερ Σίτι - Ερυθρός Αστέρας 3-1



Μπαρτσελόνα - Αντβέρπ 5-0



Παρί Σεν Ζερμέν - Ντόρτμουντ 2-0



Σαχτάρ Ντόνετσκ - Πόρτο 1-3



Φέγενορντ - Σέλτικ 2-0



Όλα τα γκολ της βραδιάς



Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.