Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Νάτχο!

Και επίσημα στον ΠΑΟΚ ο Νάτχο!

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 18:46
Ολοκληρώθηκε και τυπικά η σπουδαία μεταγραφή του Μπίμπρας Νάτχο στον ΠΑΟΚ, με τον Ισραηλινό μέσο να υπογράφει συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου.

Σημαντική μεταγραφική ενίσχυση για τον ΠΑΟΚ, καθώς ο «δικέφαλος του Βορρά» ήρθε σε συμφωνία με τον Μπίμπρας Νάτχο ο οποίος βρέθηκε χθες στη Θεσσαλονίκη και σήμερα υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι!

Μάλιστα, όπως διευκρινίζει η ανακοίνωση, ο ΠΑΟΚ θα έχει τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση του 26χρονου μέσου στο ρόστερ της ομάδας για την επόμενη σεζόν.

Να σημειωθεί πως ο Νάτχο δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ με τον ΠΑΟΚ καθώς στο πρώτο μισό της σεζόν είχε αγωνιστεί στους ομίλους της διοργάνωσης με τη φανέλα της Ρούμπιν Καζάν, πετυχαίνοντας 4 γκολ σε 11 παιχνίδια (είχε αγωνιστεί και στα προκριματικά του θεσμού).

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Μπίμπρας Νάτχο. Ο 25χρονος Ισραηλινός ποδοσφαιριστής υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου. Ο ΠΑΟΚ, βάσει όρου στη συμφωνία, έχει τον πρώτο λόγο για τη διατήρηση του Νάτχο στο δυναμικό του και μετά το καλοκαίρι», αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΑΕ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.