Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μάντζιος: «Δίκαιο αποτέλεσμα, ο Άρης θα γίνεται ολοένα και καλύτερος»

Μάντζιος: «Δίκαιο αποτέλεσμα, ο Άρης θα γίνεται ολοένα και καλύτερος»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/9/2023 23:02
O Άκης Μάντζιος έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την εμφάνιση στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και τόνισε πως το αποτέλεσμα είναι δίκαιο.

Ο προπονητής του Άρη στάθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπισε η ομάδα του με τους τραυματισμούς ενώ τόνισε πως οι «κίτρινοι» θα γίνονται όλο και καλύτερη ομάδα όσο περνάει ο καιρός.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα παιχνίδι τακτικής και από τις δύο ομάδες. Χωρίς κλασικές φάσεις. Το αποτέλεσμα είναι δίκιο βάση της εικόνας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Είναι ένα ντέρμπι που σημαίνει πολλά για εμάς. Εμείς θα γινόμαστε ολοένα και καλύτεροι και ο Άρης θα γίνει μία πολύ καλή ομάδα στο επόμενο χρονικό διάστημα.

Οι στόχοι του Άρη είναι να είναι ψηλά. Θα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά κομμάτια στο παιχνίδι μας και σε κάθε αγώνα θα είμαστε και καλύτεροι. Σήμερα είχαμε να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που προέκυψαν χθες το απόγευμα και σήμερα το πρωί με τους Νταρίντα και Τζούρασεκ να μένουν εκτός. Ο Ρουπ έκανε ένεση για να παίξει, έτσι είχαμε προβλήματα στον άξονα. Έγινε διαχείριση και όλα τα παιδιά ανταποκρίθηκαν καλά.

Είναι σημαντικός βαθμός για την ψυχολογία μας. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε, πήραμε έναν πόντο. Μας χρειάζεται κάθε πόντος για την συνέχεια»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.