Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής ήρθε για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα μίας ισοπαλίας»

Λουτσέσκου: «Ο διαιτητής ήρθε για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα μίας ισοπαλίας»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
17/9/2023 22:56
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου μετά το τέλος του παιχνιδιού με τον Άρη στάθηκε στη διαιτησία του ντέρμπι τονίζοντας πως ο διαιτητής φάνηκε να έχει στο μυαλό του να φέρει το παιχνίδι στην ισοπαλία.

Ο Ρουμάνος τεχνικός τόνισε πως είναι απογοητευμένος που δεν κέρδισε η ομάδα του αλλά στάθηκε στην προσπάθεια των παικτών του. Παράλληλα αναφέρθηκε σε δύο συγκεκριμένες φάσεις οι οποίες θεωρεί πως θα έδιναν πλεονέκτημα για νίκη στον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, είμαι απογοητευμένος που δεν κερδίσαμε μετά από τέτοια προσπάθεια και έλεγχο αλλά εκτιμώ την προσπάθεια των παικτών μου καθώς δεν είναι εύκολο απέναντι σε μία ομάδα όπως ο Άρης να μην τον αφήνεις να δημιουργήσει.

Είναι ένα παιχνίδι που μπορούσε να κριθεί από μία φάση, παρόλα αυτά δεν μπορώ να μην σταθώ στη δεύτερη κίτρινη κάρτα που δεν δόθηκε σε μία φάση ξεκάθαρη που ο διαιτητής δεν έδωσε, όπως και το φάουλ στα όρια της περιοχής του Ζίβκοβιτς. Θεωρώ πως ο διαιτητής ήταν εδώ για να φέρει το παιχνίδι στα μέτρα μιας ισοπαλίας, αυτές οι στιγμές μπορεί να μας έδιναν πλεονέκτημα για νίκη.

Υπήρχαν και άλλα σφυρίγματα που μπορούσαν να είναι διαφορετικά, άλλοι πρέπει να ασχοληθούν με το πως συμπεριφέρονται οι διαιτητές στον ΠΑΟΚ, εμείς συγκεντρωνόμαστε για το παιχνίδι της Πέμπτης»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.