Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Davis Cup, Ελλάδα - Σλοβακία 1-3: Όνειρο ήταν και πάει η πρόκριση για την Εθνική (video)

Davis Cup, Ελλάδα - Σλοβακία 1-3: Όνειρο ήταν και πάει η πρόκριση για την Εθνική (video)

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
17/9/2023 17:40
Δεν τα κατάφερε η Εθνική ομάδα τένις κόντρα στην αντίστοιχη της Σλοβακίας καθώς γνώρισε δύο ήττες ακόμα σήμερα, με τελευταία αυτή του Στέφανου Τσιτσιπά από τον Άλεξ Μόλτσαν (Νο. 113 στον κόσμο) και με συνολικό σκορ 3-1 στις νίκες και έμεινε εκτός τελικής φάσης του Davis Cup.

Χθες (16/9) οι δύο ομάδες πέτυχαν από μία νίκη και σήμερα πάρθηκε η απόφαση ο Στέφανος Τσιτσιπάς να αντικαταστήσει τον Μιχάλη Περβολαράκη στο διπλό και να αγωνιστεί μαζί με τον αδερφό του κόντρα στο δίδυμο των Λούκας Κλέιν και Ίγκορ Ζελενάι.

Το ελληνικό δίδυμο πάλεψε αλλά ηττήθηκε 2-1 στα σετ (3-6, 7-6, 3-6) και πλέον όλο το βάρος είχε πέσει στον Στέφανο Τσιτσιπά ώστε να επικρατήσει του Μόλτσαν στο μονό και η πρόκριση να κριθεί σε 5ο παιχνίδι όπου ο Μιχάλης Περβολαράκης θα αντιμετώπιζε τον Ιγκόρ Ζελενάι.



Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας δεν ήταν σε καλή μέρα και εμφανίστηκε και πολύ κουρασμένος. Συνεπώς ηττήθηκε με 7-6(6), 4-6, 6-3 σε ένα ματς που διήρκησε 3 ώρες και 3 λεπτά και η Σλοβακία πήρε την πρόκριση, με την Ελλάδα να χάνει μία τεράστια ευκαιρία, δεδομένου πως φιλοξενούσε και τη διοργάνωση στο Καλλιμάρμαρο, να συμμετάσχει στην τελική φάση του Davis Cup.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.