Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Ζίβκοβιτς έως το 2027!

Ο ΠΑΟΚ «έδεσε» τον Ζίβκοβιτς έως το 2027!

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
15/9/2023 19:01
Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας με τον Άντριγια Ζίβκοβιτς για άλλα τρία χρόνια!

Ως κάρμα, μοίρα και προορισμό περιέγραψε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ τη συμφωνία με τον Σέρβο εξτρέμ, που φοράει τη φανέλα της ομάδας από το 2020, έχοντας καταγράψει 150 συμμετοχές με 33 γκολ και 29 ασίστ και θα συνεχίσει να την φοράει τουλάχιστον έως το 2027.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την επέκταση του συμβολαίου της με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς μέχρι τις 30.06 του 2027. Κάρμα. Μοίρα. Προορισμός. Πείτε το όπως θέλετε. Κάποιες σχέσεις είναι γραφτό να πετύχουν. Το 2020 ο Zile έψαχνε την Ιθάκη του. Μία σκηνή για να λάμψει. Ο ΠΑΟΚ του έδωσε την ευκαιρία και τα υπόλοιπα είναι ιστορία.

Ο Σέρβος ήταν σαν να γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη. Σαν να μεγάλωσε στην Τούμπα. Μπήκε φουριόζος από την πρώτη μέρα στην ομάδα και σήμερα έφτασε να είναι ένας εκ των αρχηγών.
Μετράει ένα Κύπελλο Ελλάδας, 150 αγώνες, 33 γκολ, 29 ασίστ. Αυτά είναι που μπορείς να υπολογίσεις.

Μετράει όμως και αμέτρητα χιλιόμετρα στο χορτάρι, άπειρες στιγμές αυταπάρνησης, αστείρευτου πάθους, κατάθεσης ψυχής. Ο Zile θα μείνει εδώ! Θα συνεχίσει να είναι ένας από εμάς και να παλεύει με την ασπρόμαυρη φανέλα μέχρι το 2027!»


Ο Ζίβκοβιτς από την πλευρά του ανέφερε σε αν΄ρτησή του στα social media, αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του: «Ο καλύτερος σύλλογος, οι καλύτεροι φίλαθλοι, πόλη μου η Θεσσαλονίκη! Μένω στο σπίτι μου τουλάχιστον μέχρι το 2027. Πάμε για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ. Πολλά ευχαριστώ στην οικογένειά μου, τον ΠΑΟΚ και όλους τους οπαδούς και φίλους μας!».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.