Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε τον Χουάνγκ - «Βασικός λόγος που είμαι εδώ το Τσάμπιονς Λιγκ»

Ο Ερυθρός Αστέρας παρουσίασε τον Χουάνγκ - «Βασικός λόγος που είμαι εδώ το Τσάμπιονς Λιγκ»

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
14/9/2023 15:38
Στην επίσημη ανακοίνωση της απόκτηση του Ίμπομ Χουάνγκ προχώρησε σήμερα ο Ερυθρός Αστέρας.

Ο Νοτιοκορεάτης χαφ, κόστισε σχεδόν 5,5 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό όπου ο ίδιος είχε θέσει τον εαυτό του εκτός ομάδας προκαλώντας κομφούζιο μέχρι τελικά να πάρει μεταγραφή.

Στις πρώτες του δηλώσεις πάντως δήλωσε πως η συμμετοχή της σερβικής ομάδας στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ έπαιξε σπουδαίο ρόλο στο να την επιλέξει, ενώ δήλωσε χαρούμενος που συναντά ξανά τον Πάουλο Μπέντο, ο οποίος επίσης έχει «ερυθρόλευκο» παρελθόν, έχοντας κάτσει στον πάγκο του Ολυμπιακού τη σεζόν 2016-17.

Όσα δήλωσε ο Χουάνγκ:
«Γεια σε όλους, είμαι λίγο αγχωμένος μπροστά στα media, δεν είμαι έτσι στον αγωνιστικό χώρο βέβαια, εκεί δεν έχω άγχος. Είμαι ενθουσιασμένος που θα εκπροσωπήσω τον Ερυθρό Αστέρα μπροστά στους εκπληκτικούς οπαδούς του.

Είδα την όμορφη πόλη, ανυπομονώ να έρθει και η σύζυγός μου. Όλοι ξέρετε πως το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένας από τους βασικούς λόγους που είμαι εδώ. Όλοι θέλουν να παίξουν εκεί. Είμαι κάτι παραπάνω από έτοιμος να τρέξω και να δουλέψω με την ομάδα όσο πιο σύντομα γίνεται. Είμαι ενθουσιασμένος, ειδικά για τα ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι.

Η πίεση είναι καλό πράγμα. Δεν είναι καλό όταν αυτή δεν υπάρχει. Δεν έχει σημασία αν είμαι ο πιο ακριβός παίκτης στην ιστορία του συλλόγου, δεν αλλάζει τίποτα. Προσδοκώ να σκοράρω πολλές φορές και να δώσω πολλές ασίστ. Μπορώ να πίξω εξάρι, οκτάρι, δεκάρι. Μπορώ να παίξω μπακ και εξτρέμ, αν ο προπονητής μου πει να γίνω τερματοφύλακας, όλα καλά. Το θέμα είναι να έχεις αυτοπεποίθηση»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.