Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η Αλ Αραμπί ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι

Η Αλ Αραμπί ανακοίνωσε την απόκτηση του Μάρκο Βεράτι

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/9/2023 19:46
Στο Κατάρ και την Αλ Αραμπί θα συνεχίσει πλέον την καριέρα του ο Μάρκο Βεράτι.

Μετά από 12 χρόνια στην Παρί Σεν Ζερμέν, που συνδυάστηκαν με 416 εμφανίσεις και 11 γκολ, ο 30χρονος Ιταλός χαφ αποχώρησε για χάρη της Ελ Αραμπί η οποία του προσέφερε 30 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, με την επίσημη παρουσίασή του να λαμβάνει χώρα σήμερα.

«Ο Μάρκο θα είναι για πάντα συνδεδεμένος με την Παρί Σεν Ζερμέν, παίζοντας τόσο μεγάλο ρόλο στη μεγάλη μας ιστορία. Δεν θα ξεχάσω ποτέ την άφιξή του το 2012 σε ηλικία 19 ετών. Ήταν πάντα εκεί για τον σύλλογο από τότε, δίνοντας όλη του την καρδιά στο γήπεδο και πετυχαίνοντας τόσα σπουδαία πράγματα μαζί μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω ειλικρινά τον Μάρκο και την οικογένειά του, εκ μέρους όλων όσων συνδέονται με την Παρί Σεν Ζερμέν, θα είναι πάντα μέλος του συλλόγου. Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο για τη νέα του περιπέτεια», δήλωσε σχετικά ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νάσερ Αλ-Κελαϊφί.

«Είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για την Παρί Σεν Ζερμέν για πάνω από μια δεκαετία, που ήμουνα με τόσους πολλούς σπουδαίους παίκτες και κέρδισα 30 τρόπαια. Το Παρίσι, ο σύλλογος και οι οπαδοί του θα έχουν πάντα μια πολύ ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Θα είμαι για πάντα Παριζιάνας», είπε από την πλευρά του ο Βεράτι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.