Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημα τέλος ο Σάντος από την Πολωνία

Επίσημα τέλος ο Σάντος από την Πολωνία

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
13/9/2023 19:05
Χώρισαν οι δρόμοι του φερνάντο Σάντος και της εθνικής Πολωνίας.

Με μία λιτή ανακοίνωση η πολωνική ομοσπονδία ποδοσφαίρου έβαλε τέλος στη συνεργασία με τον έμπειρο Πορτογάλο τεχνικό, μετά από μόλις 8 μήνες.

Η πρόσφατη ήττα με 2-0 από την Αλβανία, που δυσκόλεψε πολύ την πρόκριση στη τελική φάση του Euro 2024 αποτέλεσε το κύκνειο άσμα του Σάντος στον πολωνικό πάγκο, με το «διαζύγιο» να «ψήνεται» εδώ και μέρες αλλά να ανακοινώνεται επισήμως σήμερα.

«Ευχαριστώ τον Φερνάντο Σάντος και του εύχομαι καλή συνέχεια στις επόμενες προκλήσεις της καριέρας του», ανέφερε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Τσέζαρι Κούλεζα.

Από τη μεριά του ο 68χρονος τεχνικός που ανέλαβε τον Ιανουάριο και σε 6 ματς στον πα΄γκο μέτρησε 3 νίκες και 3 ήττες ανέφερε: «Παρόλο που η συνεργασία μας σταματά, είμαι ευγνώμων που ήμουν στον πάγκο της Πολωνίας και εύχομαι τα καλύτερα στους ανθρώπους της, που με υποδέχτηκαν πολύ καλά όσο ζούσα εδώ».

Πλέον οι Πολωνοί αναζητούν νέο τεχνικό, ο οποίος θα ήθελαν να είναι από την πατρίδα τους, ενώ και ο Σάντος αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, ο οποίος θα μπορούσε να είναι στη Σαουδική Αραβία, αφού είχε υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον από συλλόγους της χώρας το περασμένο καλοκαίρι.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.