Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Η γκάφα της χρονιάς από την ΕΠΟ: Δεν ήταν τιμωρημένοι οι παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στο Γιβραλτάρ

Η γκάφα της χρονιάς από την ΕΠΟ: Δεν ήταν τιμωρημένοι οι παίκτες που δεν έπαιξαν κόντρα στο Γιβραλτάρ

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/9/2023 19:55
Το βραβείο για την γκάφα της χρονιάς ανήκει δικαιωματικά στην ΕΠΟ, καθώς τέσσερις διεθνείς παίκτες δεν αγωνίστηκαν στον αγώνα της Ελλάδας με το Γιβραλτάρ λόγω τιμωρίας, ωστόσο κανείς τους δεν ήταν τελικά τιμωρημένος!

Απίστευτες καταστάσεις το 2023 στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Μετά την ήττα με 3-0 από την Ολλανδία, στις τάξεις της Ομοσπονδίας θεώρησαν ότι οι Τσιμίκας, Σιώπης, Κουρμπέλης και Μάνταλος, με την κάρτα που είδαν, δεν είχαν δικαίωμα συμμετοχής στο αμέσως επόμενο παιχνίδι με το Γιβραλτάρ.

Γι' αυτόν τον λόγο άπαντες έμειναν εκτός αποστολής. Ωστόσο οι άνθρωποι της ΕΠΟ δεν γνώριζαν τον κανονισμό για τα προκριματικά του Euro 2024 που αναφέρει ξεκάθαρα ότι για να τιμωρηθεί ένας ποδοσφαιριστής, θα πρέπει να συμπληρώσει τρεις κίτρινες κάρτες.

Κάπως έτσι οι τέσσερις διεθνείς ποδοσφαιριστές προφυλάχθηκαν χωρίς κανέναν λόγο, αφού είχαν δύο κίτρινες κάρτες και βρίσκονταν στο όριο.

Δηλαδή έμειναν εκτός αποστολής χωρίς να συντρέχει λόγος και πλέον αν δεχθούν μία κίτρινη κάρτα στα επόμενα παιχνίδια της «γαλανόλευκης», τότε θα πρέπει να εκτίσουν την ποινή τους.

Πρόκειται για μία γκάφα τεραστίων διαστάσεων η οποία προκαλεί πολλές απορίες για τον τρόπο λειτουργίας του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.