Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόκε: «Δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ, στη φυλακή μπορούν να σε σκοτώσουν αλλά δε φοβάμαι»

Κόκε: «Δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ, στη φυλακή μπορούν να σε σκοτώσουν αλλά δε φοβάμαι»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
11/9/2023 19:00
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη, Σέρχιο Κόκε έδωσε συνέντευξη στο γαλλικό Canal+ France για την εμπειρία του στη φυλακή αφότου παραδέχθηκε τον ηγετικό του ρόλο σε ένα διεθνές δίκτυο διακίνησης ναρκωτικών, για τον οποίο καταδικάστηκε τον Μάιο σε έξι χρόνια φυλάκιση.

Για τους πρώτους του μήνες στη φυλακή αναφέρθηκε ο Σέρχιο Κόκε μιλώντας για το Canal Football Club, ένα πρόγραμμα που μεταδίδεται στο Canal+ France.

Ο πρώην επιθετικός του Άρη καταδικάστηκε τον Μάιο σε φυλάκιση έξι ετών, αφού παραδέχτηκε ότι ήταν επικεφαλής διεθνούς δικτύου διακίνησης κάνναβης, ένα ναρκωτικό που αργότερα μεταφέρθηκε με φορτηγά σε ευρωπαϊκές χώρες.

Αναφερόμενος για τη ζωή του στη φυλακή, δήλωσε πως: «Η ζωή είναι λίγο περίπλοκη. Πρέπει να πληρώσεις για ανόητα πράγματα. Πρέπει να βάλουμε ένα τέλος σε αυτό το συντομότερο δυνατό. Κατάγομαι από μια γειτονιά στη Μάλαγα όπου όλοι οι φίλοι μου είναι παιδικοί φίλοι. Έχω επαφές παντού, αλλά δεν είμαι ο Πάμπλο Εσκομπάρ! Όταν ακούς αυτόν τον «διεθνή διακινητή» λες στον εαυτό σου: «Τι στο διάολο έκανα;»

Ο ίδιος πρόσθεσε πως: «Ως ποδοσφαιριστής είσαι τυχερός που κερδίζεις πολλά χρήματα. Κέρδιζα ίσως και ένα εκατ. ευρώ το χρόνο. Στις άλλες μπίζνες κερδίζεις σε δύο μήνες ότι παίρνεις σ’ ένα χρόνο στο ποδόσφαιρο. Όμως ρισκάρεις τη ζωή σου. Στην Γαλλία μπορούν να σκοτώσουν πολύ γρήγορα γι’ αυτό. Εδώ στη φυλακή μπορούν επίσης να σε σκοτώσουν, αλλά δε φοβάμαι. Η φυλακή είναι ανοιχτή για ηλίθιους ανθρώπους. Επιστρέφω στη φυλακή, δε ξέρω για πόσο αλλά η ποινή μου είναι ως το 2027. Ξέρω τους πάντες αλλά το να είσαι ποδοσφαιριστής δεν αλλάζει κάτι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.