Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Πετάει» για Λονδίνο ο Μήτρογλου

«Πετάει» για Λονδίνο ο Μήτρογλου

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/1/2014 16:29
Θέμα ωρών φαίνεται πως είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, καθώς ο Έλληνας φορ αποκλείστηκε από την αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον Ατρόμητο και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα μεταβεί μέσα στη μέρα στο Λονδίνο!

Τα τυπικά απομένουν προκειμένου ο Κώστας Μήτρογλου να υπογράψει στην Φούλαμ, καθώς ο διεθνής επιθετικός αποχώρησε από το Ρέντη και σύμφωνα με τις πληροφορίες θα μεταβεί μέσα στη μέρα στο Λονδίνο για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο στους «κότατζερς».

Μάλιστα οι εκπρόσωποι του Μήτρογλου βρίσκονται ήδη στο Λονδίνο μαζί με τον Γιάννη Βρέντζο, για τις τελευταίες λεπτομέρειες της συμφωνίας.

Να σημειωθεί πως ο Μήτρογλου θα υπογράψει συμβόλαιο για 4,5 χρόνια με αποδοχές που θα ξεπεράσουν τα 2,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ ο Ολυμπιακός θα βάλει στα ταμεία του το ποσό των 15 εκατ. ευρώ.

Αντικαταστάτης του Έλληνα φορ θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Νέλσον Βαλντές, καθώς ο Παραγουανός επιθετικός έχει συμφωνήσει σε όλα με τους «ερυθρόλευκους» για να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.