Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαν Χάαλ: «Ήταν προκαθορισμένο να κερδίσει το Μουντιάλ η Αργεντινή, έπρεπε να το πάρει ο Μέσι» (video)

Φαν Χάαλ: «Ήταν προκαθορισμένο να κερδίσει το Μουντιάλ η Αργεντινή, έπρεπε να το πάρει ο Μέσι» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/9/2023 22:20
Ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Ολλανδίας, Λουίς Φαν Χάαλ εξέφρασε την πεποίθηση του ότι ήταν προκαθορισμένο να κατακτήσει η Αργεντινή του Μέσι το Παγκόσμιο Κύπελλο στη διοργάνωση του Κατάρ.

Το γύρο του κόσμου έχουν κάνει οι δηλώσεις του Λουίς Φαν Χάαλ στο ολλανδικό «NOS» για την πορεία της Εθνικής Αργεντινής στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ. Ο τότε ομοσπονδιακός τεχνικός αναφέρθηκε στο παιχνίδι της «αλμπισελέστε» με τους «οράνιε» για τα προημιτελικά της διοργάνωσης και τόνισε πως του άφησε την αίσθηση ότι όλα ήταν προσχεδιασμένα για να κατακτήσει τη διοργάνωση η ομάδα του Μέσι:

«Το παιχνίδι μας με την Αργεντινή έληξε 2-2. Πήγε παράταση και μετά στα πέναλτι. Αλλά όταν βλέπετε πώς η Αργεντινή βάζει τα γκολ και πώς εμείς. Όταν βλέπετε πώς ορισμένοι παίκτες της Αργεντινής ξεπερνούσαν τα όρια χωρίς να τιμωρηθούν, νομίζω ότι ήταν όλα προσχεδιασμένα», δήλωσε αρχικά ο έμπειρος τεχνικός.

Ερωτηθείς από το «NOS» τι ακριβώς εννοεί, απάντησε απότομα. «Εννοώ όλα αυτά που είπα».

Ο δημοσιογράφος έκανε νέα ερώτηση για το αν εννοεί ότι ο Μέσι έπρεπε να είναι παγκόσμιος πρωταθλητής, με τον Φαν Χάαλ να λέει: «Νομίζω ότι ναι».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.