Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε»

Φαμπρίτσιο Ρομάνο: «Υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Ποντένσε»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2023 23:15
Ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Γουλβς για τον μονοετή δανεισμό του Ντάνιελ Ποντένσε. Σύμφωνα με τον έγκυρο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Πορτογάλος εξτρέμ υπέγραψε ήδη το συμβόλαιο του και θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα των Πειραιωτών για τα παιχνίδια του Γιουρόπα Λιγκ.

Ποντένσε η μεγάλη επιστροφή! Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με την Γουλβς για την απόκτηση του Πορτογάλου εξτρέμ με τη μορφή μονοετούς δανεισμού από τους «λύκους» και ο ποδοσφαιριστής αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες για να ενσωματωθεί στην ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Όπως αποκαλύπτει ο έγκυρος Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ολυμπιακός υπέγραψε τα χαρτιά για τη μετακίνηση του 27χρονου ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και έτσι μπορεί να δηλωθεί έγκαιρα στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Ποντένσε φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού τη διετία 2018-20 καταγράφοντας 68 συμμετοχές με 13 γκολ και 14 ασίστ. Τον Ιανουάριο του 2020 πήρε μεταγραφή στην Γουλβς αντί 16.9 εκατ. λιρών και σε 3.5 χρόνια παρουσίας στους «λύκους» σημείωσε 16 γκολ και 9 ασίστ σε 105 παιχνίδια.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.