Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Παίζει τα... ρέστα του και κάνει το «μπαμ» με Ποντένσε

Ολυμπιακός: Παίζει τα... ρέστα του και κάνει το «μπαμ» με Ποντένσε

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/9/2023 22:38
Μία πολύ μεγάλη μεταγραφή κυνηγάει ο Ολυμπιακός, καθώς θέλει να κάνει δικό του τον Ντάνιελ Ποντένσε από τη Γουλβς κι όλα δείχνουν ότι θα τα καταφέρει, αποκτώντας τον με μορφή δανεισμού για έναν χρόνο.

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν θέλουν απλώς να αποκτήσουν ξανά τον Πορτογάλο εξτρέμ ο οποίος φορούσε τη φανέλα τους από το 2018 έως το 2020, αλλά προσπαθούν να προλάβουν την προθεσμία για να τον δηλώσουν και στην ευρωπαϊκή τους λίστα, μια κι αυτή εκπνέει στη 01.00 τα ξημερώματα της Τρίτης (5/9).

Ο 27χρονος εξτρέμ βρίσκεται στη λίστα των παικτών οι οποίοι παραχωρούνται από τους «λύκους» και θα ήθελαν να προσφέρουν ακόμα λύση στα χέρια του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Βέβαια ενδιαφέρον για τον παίκτη έχει εκφράσει και η Αλ Ετιφάκ η οποία φέτος το καλοκαίρι έχει πραγματοποιήσει σπουδαίες μεταγραφές.

Η μεταγραφική περίοδος στην Ελλάδα εκπνέει σε μία εβδομάδα (11/9), όμως ο Ολυμπιακός θέλει εδώ και τώρα τον Ποντένσε προκειμένου να τον προλάβει να τον βάλει στην ευρωπαϊκή του λίστα, για τους αγώνες της φάσης των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ.

Μάλιστα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Ποντένσε πρέπει να θεωρείται παίκτης των «ερυθρόλευκων» και θα αγωνιστεί σ' εκείνους για έναν χρόνο με τη μορφή δανεισμού από το αγγλικό κλαμπ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.