Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ξέσπασμα Σάντσο κατά Τεν Χαγκ: «Δεν θα επιτρέψω να λέγονται εντελώς αναληθή πράγματα, είμαι για καιρό ο αποδιοπομπαίος τράγος»

Ξέσπασμα Σάντσο κατά Τεν Χαγκ: «Δεν θα επιτρέψω να λέγονται εντελώς αναληθή πράγματα, είμαι για καιρό ο αποδιοπομπαίος τράγος»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
4/9/2023 18:11
Ο Τζέιντον Σάντσο ξέσπασε μετά τις δηλώσεις του Έρικ Τεν Χαγκ ότι δεν προπονείται καλά, δηλώνοντας πως ο προπονητής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν λέει την αλήθεια και ότι είναι για καιρό ο αποδιοπομπαίος τράγος στην ομάδα.

Βαρύ είναι το κλίμα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μετά την άσχημη ήττα με 3-1 από την Άρσεναλ στο «Έμιρειτς».

Μετά το παιχνίδι ο τεχνικός της Έρικ Τεν Χαγκ τα έβαλε με τη διαιτησία ενώ σε ερώτηση γιατί δε χρησιμοποίησε τον Τζέιντον Σάντσο, ισχυρίστηκε ότι ο διεθνής Άγγλος εξτρέμ δεν προπονήθηκε στο επίπεδο που θα έπρεπε την τελευταία εβδομάδα.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του 23χρονου ποδοσφαιριστή, ο οποίος με μήνυμα του στο Twitter, διέψευσε τον προπονητή του, έκανε λόγο πως υπάρχουν άλλοι λόγοι για το ότι δεν παίζει και τόνισε πως είναι για καιρό ο αποδιοπομπαίος τράγος.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Twitter:

«Σας παρακαλώ μην πιστεύετε ό,τι διαβάζετε! Δεν θα επιτρέψω στους ανθρώπους να λένε πράγματα που είναι εντελώς αναληθή. Αφοσιώθηκα στην προπόνηση αυτή την εβδομάδα. Πιστεύω πως υπάρχουν άλλοι λόγοι για αυτό στους οποίους δεν θα αναφερθώ. Είμαι για καιρό ο αποδιοπομπαίος τράγος και αυτό δεν είναι δίκαιο.

Το μόνο που θέλω είναι να παίζω ποδόσφαιρο χαμογελαστός και να βοηθάω την ομάδα. Σέβομαι όλες τις αποφάσεις του προπονητικού team, παίζω μαζί με φανταστικούς παίκτες και ξέρω ότι κάθε εβδομάδα είναι μια πρόκληση. Θα συνεχίσω να παλεύω για αυτό το σήμα ούτως ή άλλως!
».


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.