Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Τα βρήκε με Φούλαμ για Μήτρογλου ο Ολυμπιακός»

«Τα βρήκε με Φούλαμ για Μήτρογλου ο Ολυμπιακός»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/1/2014 19:34
Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου, καθώς όπως μεταδίδει το ιταλικό «skysports», η Φούλαμ τα βρήκε με τον Ολυμπιακό στα 14 εκατ. ευρώ και ο διεθνής φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο! Δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα η πληροφορία από τους «ερυθρόλευκους».

Μόνο οι λεπτομέρειες φαίνεται πως απομένουν για να ολοκληρωθεί το «χρυσό» deal μεταξύ Φούλαμ και Ολυμπιακού για τον Κώστα Μήτρογλου!

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει δημοσιογράφος του «Sky Sports» στην Ιταλία, η αγγλική ομάδα ήρθε σε συμφωνία με τους «ερυθρόλευκους» έναντι του ποσού των 14 εκατ. ευρώ και ο Έλληνας επιθετικός θα μεταβεί στο Λονδίνο για να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με τους «κότατζερς»!

Αν συμβεί αυτό, τότε ο Μήτρογλου θα γίνει συμπαίκτης με τον Γιώργο Καραγκούνη και σίγουρα η παρουσία του αρχηγού της Εθνικής στους Λονδρέζους, επηρέασε την απόφαση του 25χρονου να επιλέξει την αγγλική ομάδα.

Ωστόσο, ακόμα τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί από την επίσημη πλευρά του Ολυμπιακού και η τελευταία ενημέρωση αφορά την απόρριψη της προηγούμενης πρότασης των «κότατζερς» που έφτανε τα 11 εκατ. ευρώ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.