Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ για 5.5 εκατομμύρια ευρώ

Ολυμπιακός: Στον Ερυθρό Αστέρα ο Χουάνγκ για 5.5 εκατομμύρια ευρώ

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
4/9/2023 12:04
Ο Ολυμπιακός συμφώνησε με τον Ερυθρό Αστέρα για τη μεταγραφή του Ίνμπομ Χουάνγκ και θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό που θα αγγίζει τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Κορεάτης μέσος βρισκόταν εδώ και καιρό εκτός πλάνων των «ερυθρολεύκων» μετά τη συμπεριφορά που επέδειξε και αποφάσισε να αποχωρήσει για την πατρίδα του μία μέρα πριν το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γκενκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η ομάδα του Πειραιά δεν είχε καμία πρόθεση να αφήσει ελεύθερο τον ποδοσφαιριστή, ούτε βέβαια και να τον κρατήσει πλέον στο ρόστερ της. Δεν θα τον παραχωρούσε ωστόσο και για ένα μικρό ποσό και έτσι τις τελευταίες μέρες υπήρξαν επαφές με τον Ερυθρό Αστέρα που ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του.

Οι δύο ομάδες έχουν χρόνια πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους και έτσι επήλθε η συμφωνία για ένα ποσό κοντά στα 5.5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όπως αναφέρουν οι Σέρβοι θα καταβληθούν σε τρεις ετήσιες δόσεις.

Έτσι ο Χουάνγκ αναμένεται να ταξιδέψει στη Σερβία προκειμένου να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.