Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Λουτσέσκου: «Μας έλειψε φρεσκάδα, δεν ήταν παιχνίδι για να χάσουμε» (video)

Λουτσέσκου: «Μας έλειψε φρεσκάδα, δεν ήταν παιχνίδι για να χάσουμε» (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/9/2023 00:28
Ο Ραζβάν Λουτσέσκου μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στο Ηράκλειο στάθηκε στην έλλειψη φρεσκάδας της ομάδας του μετά το ευρωπαϊκό ματς με την Χαρτς, κάτι που όπως τόνισε της κόστισε σε ένταση, σωστές αντιδράσεις και επιθετικότητας.

Ο τεχνικός του ΠΑΟΚ ρωτήθηκε από την NOVA μετά την ήττα από τον ΟΦΗ:

Για το τι έλειπε από την ομάδα: «Φρεσκάδα μας έλειψε. Δεν ήταν παιχνίδι για να χάσουμε, ήταν για να λήξει ισόπαλο. Είχαμε τρεις- τέσσερις πιθανότητες να σκοράρουμε, όχι περισσότερες και τις χάσαμε. Προερχόμασταν από το ματς της Πέμπτης που είχε ως αποτέλεσμα να είχαμε έλλειψη έντασης, αντιδράσεων και επιθετικότητας στην αντίπαλη περιοχή ώστε να μπούμε σε αυτήν να και τελειώσουμε τις φάσεις. Επίσης υπήρξε πρόβλημα συνεννόησης στα τελευταία 20 μέτρα».



Στη συνέντευξη Τύπου μίλησε για:

Το αν επηρεάστηκε από το ματς της Πέμπτης: «Φυσικά και επηρεαστήκαμε από το ματς της Πέμπτης. Ήταν ένα παιχνίδι που απαιτούσε μεγάλα επίπεδα πνευματικής ενέργειας. Διώξαμε όλη την πίεση μετά από ένα δύσκολο καλοκαίρι και αυτό νομίζω φάνηκε σήμερα στις αποφάσεις μας. Ελέγχαμε το παιχνίδι γύρω στα 80 λεπτά μπορώ να πω, πέρα από τα πρώτα 10 λεπτά που ο ΟΦΗ προσπάθησε να περάσει κάποιες μπάλες στην πλάτη μας και με επικίνδυνες σέντρες έφτανε στην περιοχή μας. Δημιουργήσαμε κάποιες ευκαιρίες, όχι πολλές, στο δεύτερο ημίχρονο ο ΟΦΗ έπαιζε αρκετά πίσω στον αγωνιστικό χώρο. Είχαμε την κατοχή, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ευκαιρίες, αλλά τελικά ήρθε ένα γκολ στα τελευταία λεπτά που μας οδήγησε στην ήττα».

Την ενσωμάτωση των νέων παικτών: «Πρέπει να δουλέψουμε, να κάνουμε τους νέους παίκτες να ενσωματωθούν γρήγορα στο τρόπο παιχνιδιού μας. Θα ακολουθήσει μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών και συνεχόμενων ταξιδιών. Θα χρειαστούμε παίκτες που να μπορούν να μας βοηθήσουν. Ο Τάισον είχε ενοχλήσεις και έμεινε στη Θεσσαλονίκη. Ο Ζίβκοβιτς, ο Κωνσταντέλιας και ο Μπράντον τρέχουν συνεχώς, αλλά ίσως σήμερα να μην είχαν το καθαρό μυαλό. Είμαι χαρούμενος που θα έχουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να βοηθήσουν».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.