Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ο ΠΑΟΚ το παλεύει για Χακσαμπάνοβιτς

Ο ΠΑΟΚ το παλεύει για Χακσαμπάνοβιτς

Συντάκτης: Agones team
Agones team
1/9/2023 13:48
Πιέζει για την απόκτηση του Σέαντ Χακσαμπάνοβιτς ο ΠΑΟΚ, που σύμφωνα με τους Άγγλους,έχει καταθέσει πρόταση ύψους 2 εκατ. ευρώ στη Σέλτικ για τον παίκτη.

Οι Θεσσαλονικείς κάνουν προσπάθειες από χθες (31/8) ώστε να αποκτήσουν τον 24χρονο Μαυροβούνιο εξτρέμ, που δεν υπολογίζεται από τον Μπρένταν Ρότζερς στους Κέλτες. Ο Χακσαμπάνοβιτς είναι θετικός στο ενδεχόμενο να φορέσει τα «ασπρόμαυρα» και οι συζητήσεις με τη Σέλτικ συνεχίζονται ώστε ο παίκτης να αποκτηθεί με κανονική μεταγραφή είτε ακόμα και ως δανεικός με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, αγγλικά δημοσιεύματα αναφέρουν σχετικά: «Ο Σεάντ Χακσαμπάνοβιτς ειναι ο πρώτος στόχος του ΠΑΟΚ για την ενίσχυσή του στην μεσοεπιθετική του γραμμή και παρά την σφήνα της Στοουκ τις τελευταίες ώρες της μεταγραφική περιόδου, ο Δικέφαλος κατέθεσε πρόταση για αποκτήσει με κανονική μεταγραφή του 24χρονο Μαυροβούνιο!

Όπως αναφέρει η Daily Record ο ΠΑΟΚ επιμένει να φέρει στην Τούμπα τον Χακσαμπάνοβιτς και μετά την πρόταση εχθές για το δανεισμό του παίκτη, σήμερα κατέθεσε πρόταση ύψους 1.700.000 λιρών (2.000.000 ευρώ περίπου) για να τον φέρει με μόνιμη μεταγραφή στην Θεσσαλονίκη.

Αυτό το ποσό των σχεδόν 2.000.000 ευρώ ικανοποιεί την Σέλτικ - σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα - αφού με αυτά χρήματα ουσιαστικά ισοσκελίζει όσα έδωσε το περασμένο καλοκαίρι στην Ρουμπίν Καζάν για να αποκτήσει τον Μαυροβούνιο μεσοεπιθετικό»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.