Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΠΑΟΚ-Χαρτς 4-0 : Πάρτι πρόκρισης στην Τούμπα!

ΠΑΟΚ-Χαρτς 4-0 : Πάρτι πρόκρισης στην Τούμπα!

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
31/8/2023 22:22
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 4-0 της Χαρτς στο δεύτερο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ του Κόνφερενς Λιγκ και πήρε πανηγυρικά την πρόκριση για τους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ήταν ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, είχε σε μεγάλη μέρα τον Τάισον που πέτυχε δύο γκολ (16', 71') και γενικά έκανε ό,τι ήθελε μέσα στο γήπεδο. Ο Μπράντον (23') και ο Κωνσταντέλιας (57') οι άλλοι δύο σκόρερ του ΠΑΟΚ.

Η Χαρτς δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να προβάλει ιδιαίτερη αντίσταση και από νωρίς κατάλαβε πως δεν έχει πολλές ελπίδες για να κάνει την ανατροπή.

Πλέον ο ΠΑΟΚ περιμένει την κλήρωση του Κόνφερενς Λιγκ την Παρασκευή (1/9/2023) προκειμένου να μάθει τους αντιπάλους του, ελπίζοντας σε μία πορεία παρόμοια με αυτή της σεζόν 2021/2022 όταν και έφτασε έως τα προημιτελικά.

Δεν άφησε περιθώριο αμφισβήτησης ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ έχοντας και το υπέρ του σκορ από τον πρώτο αγώνα, δεν είχε λόγο να ρισκάρει από το ξεκίνημα του παιχνιδιού αλλά έδειχνε να έχει τον έλεγχο του αγώνα.

Στο 13' της αναμέτρησης μάλιστα έφτασε πολύ κοντά στο γκολ όταν ο Βιεϊρίνια έπιασε ένα δυνατό σουτ εκτός περιοχής αλλά η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Κλαρκ. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βέβαια τρία λεπτά μετά άνοιξε το σκορ.

Ο Τάισον εκτέλεσε ένα φάουλ από πλάγια θέση στα δεξιά, είχε όμως κατεύθυνση προς την εστία και κατέληξε στη γωνία του Κλαρκ που δεν μπορούσε να αντιδράσει. Ο ΠΑΟΚ φαινόταν πως είναι ανώτερος και στο 23' βρήκε και δεύτερο τέρμα. Ο Κωνσταντέλιας έκανε ωραία προσπάθεια από τα δεξιά και έκανε τη σέντρα, ο Σβαμπ πήρε την κεφαλιά με τον Μπράντον να πιάνει ωραίο γυριστό και να γράφει το 2-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν εμφανώς καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο ενώ οι φιλοξενούμενοι έδειχναν εκνευρισμένοι, έκαναν πολλά φάουλ και φαινόντουσαν εκτός παιχνιδιού. Το ημίχρονο έληξε με τον Κωνσταντέλια να προσπαθεί να βρει με υπέροχη πάσα τον Μπράντον μέσα στην περιοχή αλλά η τρομερή έμπνευση του δεν είχε αποτέλεσμα.

Κεφάτος Τάισον και πάρτι πρόκρισης

Η Χαρτς θέλησε να γίνει λίγο πιο επιθετική και το 53' είχε την πρώτη της καλή στιγμή με ένα σουτ του Κοχρέιν το οποίο όμως πέρασε ψηλά άουτ. Δύο λεπτά μετά μάλιστα είχαν και δεύτερη τελική με μία κεφαλιά του Σάνκλαντ αλλά ο Κοτάρσκι ήλεγχε τη φάση.

Ο ΠΑΟΚ όμως στην πρώτη του ουσιαστική επίθεση στο δεύτερο μέρος πέτυχε και τρίτο γκολ και στην ουσία τελείωσε την υπόθεση νίκη. Ο Ζίβκοβιτς έφυγε ωραία στην πλάτη της άμυνας και γύρισε για τον Κωνσταντέλια μέσα στην περιοχή, αυτός δεν βρήκε αρχικά την μπάλα όπως ήθελε αλλά με δεύτερη προσπάθεια την έστειλε στα δίχτυα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» δεν είχε πλέον κανένα λόγο να ανησυχεί, ο Ζίβκοβιτς είχε μία τελική στο 62' χωρίς να ανησυχήσει όμως τον Κλαρκ όμως ο ΠΑΟΚ έμοιαζε ασταμάτητος.

Στο 71' ο Μπράντον έφυγε ταχύτητα στην αντεπίθεση, πάσαρε την κατάλληλη στιγμή για τον Τάισον ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ιδανικά κάτω από τα πόδια του αντίπαλου τερματοφύλακα για το 4-0.

Οι γηπεδούχοι δεν είχαν λόγο να ανεβάσουν άλλο την ένταση του παιχνιδιού, κυκλοφορούσαν την μπάλα και το τελικό σφύριγμα τους βρήκε να πανηγυρίζουν την πρόκριση και την εκπλήρωση ενός βασικού φετινού τους στόχου.

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου):Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια (64' Κεντζιόρα), Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Α. Ζίβκοβιτς (82' Βρακάς), Τάισον (75' Μουργκ), Κωνσταντέλιας, Μπράντον (74' Τζίμας)

Χαρτς (ΜακΑβόι): Κλαρκ, Κεντ, Σίμπικ, Ρόουλς, Άτκινσον, Ντέβλιν (82' Χάλιντεϊ), Μπόις, Κίνγκσλεϊ (66' Ντένχολμ), Κοχρέιν, Βάργκας, Σάνκλαντ (66' Λόρι)

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.