Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι

Προπονήθηκαν σε κανονικούς ρυθμούς Ρούνεϊ και Φαν Πέρσι

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/1/2014 22:47
Ευχάριστα νέα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς οι Γουέιν Ρούνει και Ρόμπιν Φαν Πέρσι προπονήθηκαν κανονικά στην προπόνηση της Δευτέρας και έχουν ελπίδες να αγωνιστούν στον αυριανό αγώνα με την Κάρντιφ.

Την ευκαιρία να δουν ξανά στον αγωνιστικό χώρο τους Γουέιν Ρούνει και Ρόμπιν Φαν Πέρσι θα έχουν πιθανότατα οι φίλοι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επιβεβαίωσε ο Ντέιβιντ Μόγιες.

Συγκεκριμένα, οι δύο επιθετικοί των «κόκκινων διαβόλων» ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και προπονήθηκαν κανονικά στην σημερινή προπόνηση, κάτι που σημαίνει πως έχουν πιθανότητες να αγωνιστούν απέναντι στην Κάρντιφ του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ο οποίος επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο «Όλντ Τράφορντ».

«Και οι δύο προπονήθηκαν κανονικά σήμερα», τόνισε ο Ντέιβιντ Μόγιες, ο οποίος είδε παράλληλα και τον Μαρουάν Φελαινί να προπονείται σε κανονικούς ρυθμούς μετά την εγχείρηση που υποβλήθηκε στον καρπό.

Να σημειωθεί πως κόντρα στην Κάρντιφ αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Χουάν Μάτα ο οποίος έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση και εκτός απροόπτου θα πραγματοποιήσει την Τρίτη την πρώτη του εμφάνιση με τη φανέλα των «κόκκινων διαβόλων».

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο Νεμάνια Βίντιτς λόγω καρτών όπως και ο τραυματίας Μίκαελ Κάρικ.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.