Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Μαρτίνεθ: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί»

Μαρτίνεθ: «Δεν θα είναι εύκολο παιχνίδι, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αποτελεσματικοί»

Συντάκτης: Θάνος Τσαλουχίδης
Θάνος Τσαλουχίδης
30/8/2023 20:25
Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ στη συνέντευξη Τύπου πριν το επαναληπτικό παιχνίδι με την Τσουκαρίτσκι μίλησε για τον κύριο στόχο του Ολυμπιακού που είναι η πρόκριση τονίζοντας πως δεν θα είναι μία εύκολη αναμέτρηση.

Ο προπονητής των «ερυθρόλευκων», στάθηκε στην καλή εμφάνιση της ομάδας του στον πρώτο αγώνα αλλά επισήμανε πως τώρα πρέπει να είναι πιο αποτελεσματική για να μην συναντήσει προβλήματα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού:

Για την Τσουκαρίτσκι και την απόδοση της στο πρώτο παιχνίδι:«Η δουλειά μας δεν είναι να σκεφτόμαστε την απόδοση του αντιπάλου αλλά να προσαρμοζόμαστε στα χαρακτηριστικά του. Είχαμε προετοιμαστεί αρκετά καλά στο πρώτο παιχνίδι και δεν αφήσαμε στην αντίπαλο μας να δείξει τα προτερήματα της. Αύριο θα είναι ένα άλλο παιχνίδι. Εμείς θα είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι, ένα βήμα πριν τους ομίλους και θα κάνουμε τα πάντα για να φτάσουμε εκεί και για να σταματήσουμε τα όσα καλά δείξει ο αντίπαλος»

Για την πορεία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη και την 3η θέση στο περσινό πρωτάθλημα:«Το παρελθόν είναι παρελθόν και δεν μπορούμε να σταθούμε σε αυτό. To DNA του Ολυμπιακού είναι να παίζει για τη νίκη. Έχουμε ένα νέο project και στόχος είναι να κερδίζουμε. Είμαστε μία καινούρια ομάδα, θα σταθούμε στο σήμερα και στο τι μπορούμε να κάνουμε κάθε φορά που φοράμε αυτή τη φανέλα»

Για το σχέδιο του Ολυμπιακού και αν θα είναι ίδιο με το πρώτο παιχνίδι όπου είχε ένα πολύ καλό διάστημα και το «καθάρισε»:« Σέβομαι όλες τις απόψεις αλλά θεωρώ πως ο Ολυμπιακός έπαιξε για 90 λεπτά πολύ καλά. Το χειρότερο κομμάτι του παιχνιδιού μας ήταν οι καθυστερήσεις. Η Τσουκαρίτσκι ξέρει να πιέζει και να είναι ανταγωνιστική. Τώρα πρόκειται για την πρόκριση, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα, χρειάζεται να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και πιο αποτελεσματικοί»

Για το τι άλλο περιμένει εκτός από τη νίκη«Αποδεικνύουμε πως είμαστε σε καλό δρόμο και βελτιωνόμαστε. Θα αντιμετωπίσουμε έναν δύσκολο αντίπαλο που ξέρουμε ότι θα τα δώσει όλα. Εμείς θέλουμε να δείχνουμε προσωπικότητα και την ταυτότητα μας για όση περισσότερη ώρα γίνεται. Να δείχνουμε μία ομάδα που προοδεύει. Το κυριότερο είναι να κερδίσουμε και να πάρουμε την πρόκριση, είναι ένας βασικός μας στόχος»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.