Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: «Μιλάει με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ» γράφει ο Ρομάνο

ΑΕΚ: «Μιλάει με Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για Μπάλντοκ» γράφει ο Ρομάνο

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2023 20:04
Για την απόκτηση του Τζορτζ Μπάλντοκ από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ αναφέρεται η ΑΕΚ σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος προσθέτει ότι οι δύο ομάδες βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις για τον διεθνή Έλληνα μπακ.

Για την περίπτωση του Τζορτζ Μπάλντοκ ενδιαφέρεται η ΑΕΚ όπως αποκαλύπτει ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος αποκαλύπτει ότι η «Ένωση» βρίσκεται σε συζητήσεις με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ για τον διεθνή δεξιό μπακ και πως η μεταγραφή εξαρτάται από την αγγλική ομάδα».

«Η ΑΕΚ θέλει να αποκτήσει τον Τζορτζ Μπάλντοκ από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, γίνονται συζητήσεις. Ο σύλλογος πιέζει περιμένοντας εξελίξεις. Εξαρτάται από τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Ο 30χρονος ήταν βασικό στέλεχος της Σέφιλντ στην περσινή πορεία της προς την άνοδο στην Πρέμιερ Λιγκ, σημειώνοντας 36 συμμετοχές στην Τσάμπιονσιπ (1 γκολ, 3 ασίστ). Ο ίδιος έχει παίξει σε δύο παιχνίδια για τις «λεπίδες» τη φετινή σεζόν και μένει να φανεί αν θα τον δούμε να παίζει ποδόσφαιρο στη χώρα μας πέρα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική ομάδα.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.