Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Προπονητής του Άρη ο Μάντζιος

Επίσημο: Προπονητής του Άρη ο Μάντζιος

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
29/8/2023 17:37
Ο Απόστολος Μάντζιος είναι και επίσημα ο νέος προπονητής του Άρη, με τον Έλληνα τεχνικό να επιστρέφει στους «κίτρινους» μετά από περίπου 1,5 χρόνο.

Ήταν δεδομένο, πλέον και επίσημα με τον Απόστολο Μάντζιο να αναλαμβάνει τον πάγκο του Άρη.

Η δεύτερη ήττα των Θεσσαλονικιών στο πρωτάθλημα έφερε την άμεση παραίτηση του Τόλη Τερζή η οποία και έγινε δεκτή από τη διοίκηση. Οι «κίτρινοι» δεν έχασαν καθόλου χρόνου και ήρθαν σε επικοινωνία με τον Άκη Μάντζιο ο οποίος συμφώνησε να αναλάβει την ομάδα.

Έτσι ο 53χρονος προπονητής θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη για τη δεύτερη του θητεία στον πάγκο του Άρη όπου και βρέθηκε από το Σεπτέμβριο του 2020 έως το Φεβρουάριο του 2022.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Καθήκοντα γυμναστή αναλαμβάνει ο Σωτήρης Βίνο, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων επιστρέφει ο Γιάννης Πλαβούκος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Ιανουάριο ο Μάντζιος ανέλαβε τον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης σε μία δύσκολη περίοδο για το σύλλογο και σε 14 παιχνίδια σημείωσε 3 νίκες 5 ισοπαλίες και 6 ήττες.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Απόστολο Μάντζιο.

Ο Απόστολος Μάντζιος, που επιστρέφει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μας μετά από 1,5 χρόνο περίπου, συμφώνησε μέχρι το τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και σε λίγη ώρα θα κάνει την πρώτη του προπόνηση στο «Δασυγένειο».

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Γιώργος Χωριανόπουλος. Καθήκοντα γυμναστή αναλαμβάνει ο Σωτήρης Βίνο, ενώ στη θέση του προπονητή τερματοφυλάκων επιστρέφει ο Γιάννης Πλαβούκος.»

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.