Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Σολμπάκεν και άλλοι δύο για εξτρέμ - Προσπάθεια για Γιόβιτς

Ολυμπιακός: Σολμπάκεν και άλλοι δύο για εξτρέμ - Προσπάθεια για Γιόβιτς

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
29/8/2023 13:47
Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ψάχνει παίκτη για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης με το όνομα του Όλα Σολμπάκεν να έχει ανέβει πολύ στη λίστα και να θεωρείται ο μεγάλος στόχος, ενώ «στενά» παρακολουθείται και η περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς για τη θέση του σέντερ φορ.

Ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, Αντόνιο Κορδόν, έχει ξεχωρίσει τρεις περιπτώσεις για τα άκρα της επίθεσης. Ο ένας είναι ο 25χρονος Μούσα Ντζενεπό από το Μάλι, που αγωνίζεται στη Σαουθάμπτον αλλά δεν υπολογίζεται, με το πρόβλημα να είναι πάντως πως πιάνει θέση ξένου στο ρόστερ, ενώ κοστολογείται στα 8 εκατ. ευρώ, οπότε μιλάμε αποκλειστικά για δανεισμό.

Αντίστοιχα υπάρχει και ο 24χρονος Φράνσις Αμούζου για τον οποίο υπάρχει έντονο ενδιαφέρον και κοστολογείται επίσης 8 εκατ. ευρώ από την Άντερλεχτ, αλλά το μεγάλο στοίχημα που θέλει να πετύχει ο Κορδόν είναι να φέρει στον Ολυμπιακό τον Όλε Σολμπάκεν.

Ο Νορβηγός εξτρέμ που είχε κάνει θαύματα με τη Μπόντο Γκλιμτ, οδηγώντας τη στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ το 2022, πήγε στη συνέχεια στη Ρόμα κοστολογείται 6 εκατ. ευρώ και έχει ετήσιο συμβόλαιο 1,2 εκατ. ευρώ. Είναι 8 φορές διεθνής έχοντας πετύχει κι ένα γκολ, ενώ αγωνίστηκε πέρυσι σε 14 ματς με τους «τζιαλορόσι».

Η Ρόμα πάντως ούτε που θέλει να ακούσει για δανεισμό, αφού «ψάχνεται» να παραχωρήσει τον παίκτη που έχει συμβόλαιο έως το 2027 και ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις πιέσεις για να ρίξει την τιμή του, αν και παράλληλα υπάρχει ενδιαφέρον από Μπολόνια, Σασουόλο, αλλά και Λιλ.

Από εκεί και πέρα κινητικότητα υπάρχει και για απόκτηση σέντερ φορ, παρ' ότι στο ρόστερ υπάρχουν Ελ Αραμπί, Ελ Κααμπί και Χασάν. Οι Πειραιώτες παρακολουθούν την περίπτωση του Λούκα Γιόβιτς, που όσο δεν βρίσκει ομάδα είναι στα υπόψη, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Γιόβετις.

Τέλος ένα όνομα που είχε «παίξει» και στην αρχή της μεταγραφικής περιόδου, εμφανίστηκε ξανά στο προσκήνιο. Ο λόγος για τον Πολ Ακουόκου της Ρεάλ Μπέτις. Ο Ιβοριανός χαφ είχε απασχολήσει τους «ερυθρόλευκους» και ίσως αυτό συμβεί ξανά με δεδομένη την κατάσταση που έχει προκύψει με τον Χουάνγκ αλλά και την αποχώρηση Μπουχαλάκη που θεωρείται σίγουρη. Βέβαια για τον Ακουόκου υπάρχει ενδιαφέρον και από Χετάφε, Βαλένθια και ομάδες της Μέσης Ανατολής, οπότε όλα είναι ρευστά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.