Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» στη  «μάχη» των... αστεριών με τη Μπράγκα

Παναθηναϊκός: «Πάνοπλος» στη «μάχη» των... αστεριών με τη Μπράγκα

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
28/8/2023 21:48
Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για την αυριανή (29/8, 22:00) ρεβάνς των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τη Μπράγκα στο ΟΑΚΑ.

Οι «πράσινοι» πραγματοποίησαν σήμερα (28/8) την τελευταία τους προπόνηση πριν το μεγάλο παιχνίδι, όπου θα διεκδικήσουν τη συμμετοχή τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για πρώτη φορά μετά από 13 χρόνια.

Νοκ άουτ για το παιχνίδι έχουν τεθεί ο αναπληρωματικός γκολκίπερ Γιούρι Λοντίγκιν και ο τραυματίας Λάζλο Κλεινχέισλερ, ενώ και τον Ένις Τσόκαϊ φέρεται πως βρίσκεται ένα βήμα πριν πάρει μεταγραφή για τον Αστέρα Τρίπολης, αφού δεν υπολογίζεται από τον Σέρβο τεχνικό.

Την αποστολή αποτελούν οι: Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σιδεράς, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Χωρίς απρόοπτα και με μοναδική απουσία τον κλινήρη Γιούρι Λοντίγκιν ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το αυριανό σπουδαίας σημασίας παιχνίδι των play off του Champions League με αντίπαλο τη Μπράγκα. Το Τριφύλλι προπονήθηκε στο Ολυμπιακό Στάδιο, εκεί όπου το βράδυ της Τρίτης θα υποδεχθεί την πορτογαλική ομάδα. Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδια κατοχής σε μικρό χώρο».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.