Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ζόρζε: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ζόρζε: «Πρέπει να κάνουμε το τέλειο παιχνίδι για να κερδίσουμε τον Παναθηναϊκό»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2023 21:19
Ο τεχνικός της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ότι η ομάδα του πρέπει να κάνει το τέλειο παιχνίδι για να προκριθεί ενώ ξεκαθάρισε πως θέλει το «διπλό» στο ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα είπε ο προπονητής της Μπράγκα στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για τα πλει-οφ του Τσάμπιονς Λιγκ:

Για το παιχνίδι: «Eίπα στο πρώτο παιχνίδι ότι είναι από τα πιο σημαντικά προκριματικά στην ιστορία της Μπράγκα. Έχουμε το πλεονέκτημα μετά το πρώτο παιχνίδι και θα προσεγγίσουμε αυτό το 2ο σκέλος με πολύ σοβαρό τρόπο και με τη φιλοδοξία να κερδίσουμε το παιχνίδι»

Για το αν ξεχώρισε κάποιον παίκτη από τον Παναθηναϊκό: «Δεν κάνουμε αξιολόγηση σκεπτόμενοι μόνο έναν παίκτη. Όπως έχουμε μονάδες άνω του μέσου όρου, έτσι έχει και ο Παναθηναϊκός. Ξέρουμε ότι πρέπει να κάνουμε ένα τέλειο παιχνίδι για να προχωρήσουμε».

Για το αν υπάρχουν φαβορί: «Δεν υπάρχουν φαβορί. Είμαστε μια ομάδα που θέλει να σκοράρει αύριο. Αυτή τη στιγμή νιώθω σίγουρος για την ομάδα μου, για αυτό που μπορεί να κάνει και για την ποιότητα της. Θέλουμε να πετύχουμε αύριο έναν στόχο που είναι εξαιρετικά σημαντικός για εμάς».

Για την παρουσία του Ζοάο Μουτίνιο στην ομάδα: «Είναι παίκτης παγκόσμιας κλάσης. Η άφιξη και η έλευση του στην Αθήνα οφείλεται στο ότι προπονείται με την ομάδα και προσθέτει την εμπειρία του. Είναι παράδειγμα νικητή και αύριο θέλουμε επίσης να είμαστε μια νικήτρια ομάδα».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.