Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κόλμαν: «Φάνηκε η διαφορά στη φυσική κατάσταση, δεν μπορείς να δίνεις τέτοια γκολ στο Καραϊσκάκης»

Κόλμαν: «Φάνηκε η διαφορά στη φυσική κατάσταση, δεν μπορείς να δίνεις τέτοια γκολ στο Καραϊσκάκης»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
28/8/2023 00:09
Ο Κρις Κόλμαν στάθηκε στο γεγονός πως ο Ατρόμητος βρέθηκε δύο εβδομάδες χωρίς αγώνα και αυτό έπαιξε ρόλο απέναντι στον πιο έτοιμο αγωνιστικά Ολυμπιακό, ενώ αναφέρθηκε και στα δύο γκολ που δέχτηκε η ομάδα του στο πρώτο ημίχρονο μετά από αδράνεια στην άμυνα.

Ο Ατρόμητος μπήκε με το αριστερό στο πρωτάθλημα γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-0 από τον Ολυμπιακό στο Φάληρο. Ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τους Περιστεριώτες, καθώς το ματς της πρεμιέρας με τον Παναθηναϊκό είχε αναβληθεί.

Μετά το ματς ο τεχνικός του, Κρις Κόλμαν δήλωσε στην Cosmote TV για:

Τα συμπεράσματα του από το παιχνίδι: «Πάντα είναι δύσκολο να παίζεις με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Εμείς δεν παίξαμε για δύο εβδομάδες, ήταν το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Τα φιλικά δεν είναι το ίδιο. Στα φιλικά ήμασταν πολύ καλοί αλλά μπορείτε να δείτε ότι ο Ολυμπιακός ήταν πιο δυνατός από εμάς. Είχε τρία επίσημα ευρωπαϊκά παιχνίδια και ένα στο πρωτάθλημα. Φαινόταν η διαφορά στη φυσική κατάσταση. Στο 0-0 είχαμε 1-2 καλές στιγμές και τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν διαφορετικά. Δεν μπορείς να έρθεις εδώ και να δώσεις τα γκολ που δώσαμε».

Για τις μεταγραφές και αν θα βελτιώσουν την ομάδα: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι από σήμερα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Φάνηκε ότι είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας. Κάποιοι παίκτες ήρθαν αργά στην προετοιμασία και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Βρίσκονται λίγο πίσω σε επίπεδο ετοιμότητας και φυσικής κατάστασης, αλλά αυτό δεν είναι δικό τους λάθος. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε. Το άσχημο σήμερα είναι ότι δεν μπορούμε να πούμε κάτι παραπάνω για το παιχνίδι».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.