Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παναθηναϊκός: Εκτός Λοντίγκιν και Κλεϊνχέισλερ με Βόλο, ετοιμάζει αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς

Παναθηναϊκός: Εκτός Λοντίγκιν και Κλεϊνχέισλερ με Βόλο, ετοιμάζει αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
25/8/2023 21:36
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στους Λοντίγκιν ναι Κλεϊνχέισλερ για την πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα και ετοιμάζει ροτέισον εν όψει Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει το Σάββατο (26/8, 20:00) τον Βόλο για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του την κρίσιμη ρεβάνς της Τρίτης (29/8) με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι «πράσινοι» αναμένεται να προχωρήσουν σε ροτέισον στο αρχικό σχήμα. Το σίγουρο είναι ότι ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον χαφ Κλεϊνχέισλερ, που ακολούθησε θεραπεία, ενώ πρόβλημα της τελευταίας στιγμής προέκυψε με τον γκολκίπερ Λοντίγκιν, ο οποίος απουσίασε λόγω ίωσης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή. Σε αυτή βρίσκονται οι Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Λίλο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Πάλμερ – Μπράουν, Τσέριν, Μαντσίνι, Γέντβαϊ, Αϊτόρ, Μάγκνουσον, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Τζούριτσιτς, Παλάσιος, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.