Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: «Κόπηκαν» Καλαϊτζάκης και Τσαλμπούρης, αυτή είναι η τελική δωδεκάδα της Εθνικής

Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ: «Κόπηκαν» Καλαϊτζάκης και Τσαλμπούρης, αυτή είναι η τελική δωδεκάδα της Εθνικής

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
19/8/2023 22:59
Αργά το βράδυ του Σαββάτου (19/8) ο Δημήτρης Ιτούδης γνωστοποίησε την τελική δωδεκάδα της Εθνικής Ελλάδας στο μπάσκετ, που θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο Παγκόσμιο Κύπελλο που θα διεξαχθεί σε Ιαπωνία, Ινδονησία και Φιλιππίνες.

Μετά τις δύο φιλικές αναμετρήσεις και τις ισάριθμες ήττες της «επίσημης αγαπημένης» στο Άμπου Ντάμπι από ΗΠΑ και Γερμανία, έγινε γνωστή η τελική δωδεκάδα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Ιτούδης «έκοψε» τον Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και τον Γιώργο Τσαλμπούρη και προέκυψε η δωδεκάδα η οποία θα αποτελείται από τους:

Κώστας Παπανικολάου, Θανάσης Αντετοκούνμπο, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιώργος Παπαγιάννης, Μιχάλης Λούντζης, Ντίνος Μήτογλου, Νίκος Ρογκαβόπουλος, Τόμας Ουόκαπ, Λευτέρης Μποχωρίδης, Δημήτρης Μωραΐτης και Μανώλης Χατζηδάκης.

Η «γαλανόλευκη» θα λάβει μέρος στον πρώτο όμιλο που θα διεξαχθεί στη Μανίλα των Φιλιππίνων και θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Ιορδανία (25/8), τη Νέα Ζηλανδία (27/8) και τις ΗΠΑ (29/8), με τις δύο πρώτες ομάδες του κάθε γκρουπ να παίρνουν το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση.

Πλέον η Εθνική θα ταξιδέψει από το Άμπου Ντάμπι στις Φιλιππίνες για τις τελευταίες προπονήσεις, πριν μπει στη «μάχη» της σπουδαίας διοργάνωσης.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.