Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Αράο: «Ήρθα για τίτλους»

Στην Αθήνα για τον Παναθηναϊκό ο Αράο: «Ήρθα για τίτλους»

Συντάκτης: Δημήτρης Ρήγας
Δημήτρης Ρήγας
17/8/2023 00:22
Στην Ελλάδα βρίσκεται από αργά το βράδυ της Τετάρτης (16/8) ο Γουίλιαν Αράο προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό.

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής αφήνει τη Φενέρμπαχτσε μετά από μία σεζόν για να μετακομίσει στην Ελλάδα προκειμένου να ενταχθεί στους «πράσινους» οι οποίοι διεκδικούν την πρόκρισή τους στη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας φτάσει μέχρι τα πλέι οφ, εκεί όπου θα αντιμετωπίσουν την πορτογαλική Μπράγκα.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης (16/8), ο πρώην παίκτης της Φλαμένγκο προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» με πτήση από την Κωνσταντινούπολη.

Την Πέμπτη (17/8) είναι προγραμματισμένες οι ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, τότε θα υπογράψει συμβόλαιο διετούς χρονικής διάρκειας με το «τριφύλλι».

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Αράο εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του:

Πραγματικά είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ. Θέλω να κατακτήσω τίτλους με αυτή τη φανέλα και θέλω να χαιρετήσω τους φιλάθλους μας.

Έψαχνα μια μεγάλη ομάδα και ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα με σπουδαίους παίκτες, οι οποίοι ξέρουν και θέλουν να κατακτήσουν τίτλους. Επομένως, η απόφασή μου ήταν εύκολη.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.