Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Ολυμπιακός: Αραβικές «σειρήνες» για Φορτούνη και όλα πιθανά για το μέλλον του

Ολυμπιακός: Αραβικές «σειρήνες» για Φορτούνη και όλα πιθανά για το μέλλον του

Συντάκτης: Agones team
Agones team
14/8/2023 15:22
Δύο ομάδες από τη Σαουδική Αραβία έχουν βάλει στο μεταγραφικό τους στόχαστρο τον Κώστα Φορτούνη και το μέλλον του αρχηγού του Ολυμπιακού κρίνεται αβέβαιο.

Στα τριάντα του χρόνια, ο διεθνής μεσοεπιθετικός φαίνεται ότι δεν αποκλείεται να ξενιτευτεί ξανά, κάτι που είχε συμβεί και στο παρελθόν.

Τόσο η Αλ Ουέχντα του Γιώργου Δώνη όσο και η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο φέρεται ότι ενδιαφέρονται για την απόκτησή του και μάλιστα του έχουν καταθέσει πρόταση για μυθικό συμβόλαιο, με τις ετήσιες απολαβές του να ξεπερνούν τα 2.000.000 ευρώ.

Το συμβόλαιο του Φορτούνη με τον Ολυμπιακό εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 και πλέον δεν αποκλείεται οι «ερυθρόλευκοι» να τον παραχωρήσουν για να βάλουν κάποια χρήματα στα ταμεία τους και να μην χάσουν τον παίκτη ως ελεύθερο, καθώς από τον Ιανουάριο και μετά θα έχει το δικαίωμα να υπογράψει σε ομάδα της αρεσκείας του.

Όλα λοιπόν προς το παρόν βρίσκονται στον «αέρα» και ουδείς είναι σε θέση να γνωρίζει τι θα συμβεί με τον 30χρονο μεσοεπιθετικό. Άλλωστε δεν αποκλείεται να προσπαθήσουν οι Πειραιώτες να τον πείσουν για να παραμείνει στην ομάδα επεκτείνοντας το συμβόλαιό του.

Μέχρι το τέλος του Αυγούστου λοιπόν αναμένονται εξελίξεις σ' ένα «καυτό» θέμα που προέκυψε σχεδόν από το... πουθενά.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.