Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερζής: «To 1-0 μας αδικεί, μπορούσαμε και δεύτερο και τρίτο γκολ»

Τερζής: «To 1-0 μας αδικεί, μπορούσαμε και δεύτερο και τρίτο γκολ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
10/8/2023 23:42
Ο Τόλης Τερζής μετά το τέλος του παιχνιδιού με την Ντιναμό Κιέβου έδωσε τα συγχαρητήρια του στους παίκτες του και τόνισε πως το 1-0 σαν σκορ αδικεί την ομάδα του.

Ο Άρης ήταν ανώτερος από την Ντιναμό Κιέβου, έφτασε σε μία δίκαιη επικράτηση και θα πάει στο Βουκουρέστι για να πάρει την πρόκριση.

Ο προπονητής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, έδωσε τα εύσημα στους παίκτες του, μίλησε για τους Μοντόγια, Κάρλσον και Ουντουμπάτζο ενώ επισήμανε πως το τελικό σκορ αδικεί τον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

«Είχα πει από χθες ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για 90 λεπτά. Ακολουθήσαμε το πλάνο. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε όπως στην προπόνηση, ειδικά στο αμυντικό κομμάτι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στα μαρκαρίσματα όπως είχαμε πει. Τα παιδιά έδωσαν το 100%. Μπράβο. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια.

Είναι η καλύτερη εμφάνιση αυτούς τους δύο μήνες προετοιμασίας, με τα φιλικά, τα επίσημα και τα παιχνίδια με τους Αρμένιους. Χρειαζόμαστε χρόνο, ζητήσαμε χρόνο γιατί πολλά παιδιά είναι καινούργια και δεν ήρθαν μαζί, αλλά σταδιακά. Τα παιδιά ανταποκρίνονται. Ξανά συγχαρητήρια. Είναι μια σπουδαία νίκη για τον Άρη. Δεν έχει τελειώσει τίποτα. Πρέπει να ετοιμαστούμε καλά για την άλλη Πέμπτη στο Βουκουρέστι.

Το 1-0 μας αδικεί. Έπρεπε να πετύχουμε δεύτερο και τρίτο γκολ. Οι αντίπαλοί μας απείλησαν ελάχιστα στο παιχνίδι. Ο Μοντόγια είχε κάνει προετοιμασία με την προηγούμενη ομάδα του, έχει παίξει σε φιλικά, είναι έτοιμος. Ο Νταβίντ Κάρλσον ήταν τραυματίας, γύρισε κι έπαιξε κανονικά. Μπορεί περισσότερα. Ο Μόουζες Οντουμπάτζο μας δικαίωσε στα προηγούμενα δύο παιχνίδια και ήταν πάρα πολύ καλός»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.