Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Πήρε τον Λούμορ η Κηφισιά

Πήρε τον Λούμορ η Κηφισιά

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
10/8/2023 18:10
Η Κηφισιά ανακοίνωσε την απόκτηση του Λούμορ Αγκμπενιένου, με τον Γκανέζο πρώην αριστερό μπακ του Άρη να υπογράφει συμβόλαιο συνεργασίας με τους νεοφώτιστους της Σούπερ Λιγκ.

Παίκτης της Κηφισιάς είναι και επίσημα ο Λούμορ Αγκμπενιένου. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε επίσημα την απόκτηση του διεθνούς Γκανέζου αριστερού μπακ ο οποίος θα αγωνιστεί για δεύτερη φορά στην Ελλάδα μετά τη θητεία του στον Άρη τη σεζόν 2021-22 (12 συμμετοχές, 1 ασίστ).

Την περσινή σεζόν φόρεσε τη φανέλα της Μάλαγα με την οποία κατέγραψε μόλις 3 συμμετοχές. Ο ίδιος είναι 14 φορές διεθνής με την Εθνική Γκάνας.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Λούμορ Αγκμπενιένου, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερός ακραίος αμυντικός.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου γεννήθηκε στις 15 Αυγούστου 1996 στην Γκάνα. Σε ηλικία 18 ετών άφησε την πατρίδα του για να μετακομίσει στην Πορτογαλία, εκεί όπου αγωνίστηκε αρχικά στην Πόρτο Β’ κι εν συνεχεία στην Πορτιμονένσε, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλητή στη LigaPro της Πορτογαλίας.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από τη Μόναχο 1860, επέστρεψε στην Ιβηρική Χερσόνησο για λογαριασμό της Σπόρτινγκ Λισαβώνας, πανηγυρίζοντας με τον ιστορικό σύλλογο της Πορτογαλίας την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2018/19. Ακολούθησαν δύο διαδοχικοί δανεισμοί σε Γκέζτεπε και Μαγιόρκα, πριν πάρει μεταγραφή για τον Άρη.

Το 2021/22 έπαιξε 12 φορές με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας, ενώ πέρσι αγωνίστηκε στην Ισπανία με τα χρώματα της Μάλαγα.

Ο Λούμορ Αγκμπενιένου έχει υπάρξει επίσης 14 φορές διεθνής με την Γκάνα.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.