Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Οριστικό: Το Σάββατο 19/8 το ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Στον αέρα η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα

Οριστικό: Το Σάββατο 19/8 το ΑΕΚ-Ντιναμό Ζάγκρεμπ – Στον αέρα η πρεμιέρα του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
8/8/2023 17:52
Η UEFA όρισε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ που αναβλήθηκε σήμερα για το Σάββατο 19 Αυγούστου, ημέρα που είναι προγραμματισμένη η πρώτη αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ατρόμητο στην Λεωφόρο.

Το Σάββατο (19/8) θα διεξαχθεί το παιχνίδι της ΑΕΚ με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην OPAP Arena το οποίο αναβλήθηκε σήμερα (8/8). Υπενθυμίζεται πως το ματς στην Κροατία έχει προγραμματιστεί για τις 15 Αυγούστου στις 21:00.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει ήδη ενημερώσει πως όσοι πήραν απλά εισιτήρια για τον αγώνα με τη Ντιναμό, θα ισχύσουν κανονικά, για την ημερομηνία που θα οριστεί εκ νέου το ματς. Παράλληλα, όσοι πάντως θέλουν να επιστρέψουν το εισιτήριό τους, μπορούν να το κάνουν μέσω μέιλ έως και την Παρασκευή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το Σαββατοκύριακο αυτό έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί η πρώτη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Μετά από αυτή την εξέλιξη το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό στην OPAP Arena που έχει οριστεί να διεξαχθεί την ίδια ημέρα, αναμένεται να αναβληθεί, ενώ μένει να φανεί ποια θα είναι η τύχη του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο που έχει οριστεί στην Λεωφόρο ίδια μέρα στις 22:00.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.