Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκέλαρε στην έδρα της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν την ΑΕΚ (video)

Γκέλαρε στην έδρα της η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πριν την ΑΕΚ (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
6/8/2023 01:59
Η Ντιναμό Ζάγκρεμπ «κόλλησε» στο 0-0 με την Γκόριτσα στην έδρα της λίγες μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με την ΑΕΚ για τον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εμφανώς επηρεασμένη από το ταξίδι στο Καζακστάν για τη ρεβάνς με την Αστάνα, η Ντιναμό Ζάγκρεμπ υπέπεσε σε γκέλα στο πρωτάθλημα, μένοντας στο 0-0 με την Γκόριτσα στο «Μάξιμιρ».

Η προσεχής αντίπαλος της ΑΕΚ στον 3ο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ παρατάχθηκε με πέντε αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στην Αστάνα, αλλάζοντας το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αλλά και την μεσοεπιθετική τριάδα.

Οι πρωταθλητές Κροατίας δεν ήταν καθόλου καλοί στο πρώτο μέρος όντας φλύαροι επιθετικά και αρκετά ευάλωτοι στις αντεπιθέσεις, με αποτέλεσμα να γλιτώσουν από τον Λιβάκοβιτς και το δοκάρι σε διπλή μεγάλη ευκαιρία των φιλοξενούμενων.

Στην επανάληψη η Ντιναμό βελτίωσε αισθητά την απόδοση της και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες με Πέτκοβιτς και Ιβανούσετς όμως δεν μπόρεσε να βρει δίχτυα. Παράλληλα θα μπορούσε κάλιστα να βρεθεί πίσω στο σκορ στο 71’ σε χαμένο τετ-α-τετ του Μίτροβιτς. Στο 90’ ο Μπατούρινα δεν κατάφερε να σκοράρει από το ύψος του πέναλτι και το 0-0 έμειεν ως το τελικό σφύριγμα. Ήταν η δεύτερη απώλεια της Ντιναμό σε τρεις αγωνιστικές στο κροατικό πρωτάθλημα (1-1-1), και οι δύο έχουν έρθει στο γήπεδο της.

Η ενδεκάδα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ: Λιβάκοβιτς – Μοχαράμι (77’ Ριστόφσκι), Μπερνάουερ (59’ Σούταλο), Πέριτς , Λιούμπισιτς – Σούσιτς (59’ Ιβανούσετς), Μίσιτς – Σπίκιτς (77’ Εμρέλι), Μπατουρίνα, Κανέκο (59' Μιχαϊλιτσένκο) - Πέτκοβιτς


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.