Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γκενκ:  Ήττα-σοκ πριν τον Ολυμπιακό, έχασε και τον αρχηγό της! (video)

Γκενκ: Ήττα-σοκ πριν τον Ολυμπιακό, έχασε και τον αρχηγό της! (video)

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
5/8/2023 19:14
Η Γκενκ γνώρισε ήττα-σοκ με 1-0 από την Έουπεν στην έδρα της λίγες μόνο μέρες πριν το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ. Νοκ-άουτ με ζημιά τέθηκε ο αρχηγός της, Μπράιαν Χέινεν.

Με τη χειρότερη δυνατή ψυχολογία έρχεται στην Αθήνα για το πρώτο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό η Γκενκ. Λίγες μέρες μετά τον πικρό αποκλεισμό από την Σερβέτ για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ, οι Βέλγοι γνώρισαν ήττα-σοκ με 1-0 από την Έουπεν στο γήπεδο τους και υπέστησαν την πρώτη τους βαθμολογική απώλεια στο βελγικό πρωτάθλημα.

Τα «στρουμφάκια» όπως είναι το παρατσούκλι τους, βρέθηκαν πίσω μόλις στο δεύτερο λεπτό του αγώνα και στη συνέχεια δεν μπόρεσαν να βρουν απάντηση. Παρά την ασφυχτική πίεση που άσκησαν στο πρώτο μέρος, το εις βάρος τους 1-0 έμεινε ως το ημίχρονο και στην επανάληψη ήταν αρκετά φλύαροι, μην μπορώντας να απειλήσουν με αξιώσεις. Ο Βράνκεν προσπάθησε να ανακατέψει την τράπουλα βάζοντας στο ματς τους Αροκοντάρε, Πέιντσιλ και Μουνιόθ αλλά οι αλλαγές έφεραν τα αντίθετα αποτελέσματα με την ομάδα να ήταν πιο δυσλειτουργική.

Η Έουπεν με εξαιρετική αμυντική προσήλωση, κράτησε το υπέρ της 1-0 ως το τέλος και πανηγύρισε νίκη για πρώτη φορά στην ιστορία της (!) στην έδρα της Γκενκ.

Συν τοις άλλοις, η Γκενκ χάνει για αρκετό διάστημα τον αρχηγό της Μπράιαν Χέινεν ο οποίος έπαθε ζημιά στους συνδέσμους στο παιχνίδι με την Σερβέτ και όπως έγινε γνωστό θα λείψει για αρκετούς μήνες.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.