Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Με Βίντα η ευρωπαϊκή λίστα για Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ανοικτό του Πόνσε

ΑΕΚ: Με Βίντα η ευρωπαϊκή λίστα για Ντιναμό Ζάγκρεμπ, ανοικτό του Πόνσε

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
4/8/2023 18:43
Κανονικά στη λίστα της ΑΕΚ για τους αγώνες με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα, αν και παραμένει ερωτηματικό για το πρώτο παιχνίδι. Ανοιχτό να μπει ο Εζεκιέλ Πόνσε.

Η ΑΕΚ έστειλε το βράδυ της Πέμπτης (3/8) την ευρωπαϊκή της λίστα στην UEFA για τις μονομαχίες με την Ντιναμό Ζάγκρεμπ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Στη λίστα με τα ονόματα βρίσκεται κανονικά αυτό του Ντομαγκόι Βίντα, ο οποίος παραμένει αμφίβολος για το παιχνίδι στην OPAP Arena αλλά αναμένεται έτοιμος για τη ρεβάνς στο Ζάγκρεμπ.

Εκτός έμειναν οι Αραούχο και Φερνάντες που είναι τραυματίες, οι Ραντόνια και Πήλιος καθώς και οι νεαροί νεαποκτηθέντες Γεμπόα και Λαμαράνα.

Να σημειωθεί πως η ΑΕΚ έχει δικαίωμα δύο αλλαγών ως την παραμονή του πρώτου παιχνιδιού κι έτσι είναι πιθανό να συμπεριληφθεί ο Εζεκιέλ Πόνσε, ο οποίος αναμένεται τις επόμενες μέρες στην Αθήνα για ιατρικές εξετάσεις και υπογραφές.

Συγκεκριμένα στη λίστα για τα δύο πρώτα ματς με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ βρίσκονται οι: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Θεοχάρης, Γκίνης, Σιντιμπέ, Ρότα, Χατζισαφί, Μοχαμάντι, Βίντα, Μουκουντί, Μήτογλου, Γιόνσον, Σιμάνσκι, Γαλανόπουλος, Ελίασον, Άμραμπατ, Γκατσίνοβιτς, Πισάρο, Πινέδα, Μάνταλος, Τσούμπερ, Μαχαίρας, Λιβάι Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Ζίνι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.