Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Αλεξανδρόπουλος: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Αλεξανδρόπουλος: «Νιώθω πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω»

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
3/8/2023 20:27
Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του Ολυμπιακού έκανε ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, ο οποίος δήλωσε πολύ χαρούμενος που ανήκει στους «ερυθρόλευκους» και δήλωσε έτοιμος να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα.

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος, με τον Έλληνα διεθνή να υπογράφει στους «ερυθρόλευκους» με τη μορφή δανεισμού από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Μετά τις υπογραφές ο 21χρονος μέσος δήλωσε στο επίσημο κανάλι της ομάδας:

«Ευχαριστώ πολύ για όλη την υποδοχή. Νιώθω πολύ χαρούμενος και είμαι έτοιμος να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο και να το ευχαριστηθώ όπως κάνω πάντα.

Οι προσωπικοί μου στόχοι όπως κάθε χρονιά είναι να είμαι υγιής και να βοηθάω όσο περισσότερο γίνεται την ομάδα και στις προπονήσεις και στους αγώνες. Να πετύχουμε τους ομαδικούς μας στόχους και να είμαι στην Εθνική ομάδα και να αγωνίζομαι όσο περισσότερο μπορώ. Οι συμπαίκτες μου γνωρίζω πως έχουν κάνει το βασικό στάδιο προετοιμασίας, εγώ ήρθα τώρα να βοηθήσω, να ενσωματωθώ άμεσα με την ομάδα και να κάνουμε ό,τι πρέπει για να προκριθεί ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη που είναι σημαντικό για την ομάδα.

Στο πρωτάθλημα θέλουμε να παρουσιαστούμε έτοιμοι. Δεν θέλω να πω πολλά, θέλω να δείξω την αγάπη και την εμπιστοσύνη του κόσμου του Ολυμπιακού στο γήπεδο με τις εμφανίσεις μου και με την καθημερινότητά μου
».



Photo Credit: olympiacos.org

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.