Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

ΑΕΚ: Δανεικός στη Φένλο ο Μιχάλης Κοσίδης

ΑΕΚ: Δανεικός στη Φένλο ο Μιχάλης Κοσίδης

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
3/8/2023 18:58
Η Φένλο απέκτησε ως δανεικό για έναν χρόνο τον Μιχάλη Κοσίδη από την ΑΕΚ.

Ο διεθνής με την Ελπίδων επιθετικός παραχωρήθηκε στην ολλανδική ομάδα που αγωνίζεται στη 2η κατηγορία κι έχει στόχο την άνοδο στην Ερεντιβίζιε. Η μεταγραφή του έγινε δεκτή πανηγυρικά από τους Ολλανδούς με ήχους Ζορμπά, αφού ο τελευταίος Έλληνας που αγωνίστηκε εκεί ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης, που είχε αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στο ολλανδικό πρωτάθλημα τη σεζόν 2020-21 φορώντας τη φανέλα της.

«Ήθελα να έρθω εδώ γιατί ένιωσα από την πρώτη στιγμή ότι ο σύλλογος έχει μεγάλη εμπιστοσύνη σε μένα και θα ήθελε να με έχει στο ρόστερ του. Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο Φένλο και νιώθω τιμή που είμαι μέρος αυτού του μεγάλου συλλόγου με πλούσια ιστορία. Ελπίζω να έχω όσο το δυνατόν περισσότερα λεπτά εδώ και να βοηθήσω τον σύλλογο να πετύχει», δήλωσε αμέσως μετά από την ολοκλήρωση της μεταγραφής του ο νεαρός στράικερ.

«Ο Μιχάλης είναι ένας επιθετικός που με την ηλικία και τη νοοτροπία του ταιριάζει απόλυτα στο προφίλ που ψάχνουμε. Έχει μήκος και είναι δυνατός στον αέρα. Με αυτό μπορεί να έχει αξία για την ομάδα ως σημείο επαφής και επίσης πιστεύουμε ότι μπορεί επίσης να μας βοηθήσει να παίξουμε ποδόσφαιρο. Ως εκ τούτου, είμαστε χαρούμενοι που θέλει να εξελιχθεί περαιτέρω εδώ αυτή τη σεζόν», είπε χαρακτηριστικά ο υπηρεσιακός τεχνικός διευθυντής της Φένλο, Μαρκ φαν Χίντουμ.


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.