Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Τερζής: «Θέλουμε την πρόκριση για τον κόσμο μας και για να αποδείξουμε πως το πρώτο ματς ήταν μία κακή παρένθεση»

Τερζής: «Θέλουμε την πρόκριση για τον κόσμο μας και για να αποδείξουμε πως το πρώτο ματς ήταν μία κακή παρένθεση»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
2/8/2023 19:56
Η πρόκριση αλλά και μία πειστική εμφάνιση είναι ο στόχος του Άρη στην αυριανή (3/8) ρεβάνς με την Αραράτ Αρμενία στο «Κλε. Βικελίδης» για τον 2ο προκριματικό γύρο του Κόνφερενς Λιγκ.

«Αύριο πρέπει να κάνουμε το χρέος μας και να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Κάναμε ανάλυση του παιχνιδιού και τα λάθη μας στο πρώτο ματς. Είμαστε αποφασισμένοι να αλλάξουμε την κατάσταση και να κάνουμε αυτό που πρέπει, να είμαστε όπως πρέπει και να πάρουμε την πρόκριση.

Μέσα στην εβδομάδα έκανα αρκετές κουβέντες με τα παιδιά, τόσο συνολικά όσο και τετ α τετ. Θέλουμε τη νίκη, την πρόκριση, να κάνουμε μία πειστική εμφάνιση και να δείξουμε ότι η εμφάνιση της περασμένης Πέμπτης ήταν μία κακή παρένθεση. Περιμένουμε επίσης τη συμπαράσταση του κόσμου και εμείς να ανταποδώσουμε, ώστε να περάσουμε στον επόμενο γύρο»
δήλωσε ο αρχικά ο κόουτς του Άρη, Απόστολος Τερζής στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε αναφορικά με:

Tην αντιμετώπιση της ταχύτητας των παικτών της Αραράτ: «Πρέπει από το πρώτο λεπτό να καταλάβουν ότι θα είναι ένα πολύ διαφορετικό. Να παίξουμε το ποδόσφαιρο που θέλουμε και να ακολουθήσουμε το πλάνο που ετοιμάσαμε στην προπόνηση. Για τους πλάγιους, το εντοπίσαμε από το πρώτο παιχνίδι. Έχουν ταχύτητα μπροστά. Στο πρώτο παιχνίδι αντιμετωπίσαμε τις κόντρες του αντιπάλου. Αύριο θα πρέπει να το κάνουμε ακόμα καλύτερα».

Για το πρώτο πράγμα που δεν του άρεσε στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας και θέλει να το αλλάξει: «Το πρώτο που δουλέψαμε στις προπονήσεις και θα είναι διαφορετικό, αφορά τις αποστάσεις των γραμμών. Επίσης η πίεση μπροστά όταν χάνουμε τη μπάλα. Να πιέζουμε άμεσα για να μην βγαίνει ο αντίπαλος στην κόντρα».

Tο ενδεχόμενο αλλαγών στην ενδεκάδα: «Όταν ένα παιχνίδι δεν πηγαίνει καλά, ψάχνεις να βρεις τρόπους να βελτιώσεις την εικόνα σου και την κατάσταση».

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.