Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Σοκ στο 90+3’ για Λάρισα

Κύπελλο Γ’ Εθνικής: Σοκ στο 90+3’ για Λάρισα

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
22/1/2014 18:02
Με αυτογκόλ του Αγτζίδη στο 90+3’, η Λάρισα ήρθε ισόπαλη 1-1 απέναντι στον Αγροτικό Αστέρα στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Γ' Εθνικής και έχασε έτσι το προβάδισμα ενόψει της ρεβάνς στη Θεσσαλονίκη!

Μετά την ΑΕΚ, ο Αγροτικός Αστέρας έχει αρκετές πιθανότητες να αφήσει εκτός συνέχειας και την Λάρισα, καθώς έφυγε με την ισοπαλία (1-1) από το Αλκαζάρ στον πρώτο ημιτελικό των δύο ομάδων για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής και πήρε προβάδισμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού στη Θεσσαλονίκη.

Η Λάρισα ήταν κακή στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο στην επανάληψη ανέβασε ρυθμούς και κατάφερε να προηγηθεί με γκολ του Γκούρτσα στο 75ο λεπτό. Ωστόσο στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων ο Αγτζίδης ισοφάρισε σε 1-1 με αυτογκόλ μετά από εκτέλεση φάουλ του Καπία, δίνοντας έτσι το προβάδισμα στον Αγροτικό Αστέρα.

Μάλιστα μετά τη λήξη του αγώνα, ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΛ, Βαγγέλης Πλεξίδας ήταν έξαλλος και επιτέθηκε στους διαιτητές σε έντονο ύφος για τις δύο περιπτώσεις πέναλτι που ζήτησαν οι γηπεδούχοι!

Στο άλλο παιχνίδι, ο Πανελευσινιακός νίκησε με 3-0 στην έδρα του τον Ατρόμητο Αχαΐας και βρίσκεται πλέον με το ένα πόδι στον τελικό της διοργάνωσης. Τα γκολ πέτυχαν οι Κωνσταντινίδης (2’), Σουλελές (25’) και Κουσκουνάς (65’).

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.