Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

«Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν σε επαφές για τον δανεισμό του Εμπαπέ»

«Λίβερπουλ και Παρί Σεν Ζερμέν σε επαφές για τον δανεισμό του Εμπαπέ»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
30/7/2023 02:04
Ένα δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Mirror έρχεται να βάλει «φωτιά» στη θερινή μεταγραφική περίοδο αφού θέλει τη Λίβερπουλ να έχει κάνει κίνηση για την απόκτηση του Κιλιάν Εμπαπέ.

Συγκεκριμένα αναφέρεται πως αφού ο Κιλιάν Μπαπέ απέρριψε μια μεταγραφή στη Σαουδική Αραβία και την Αλ Χιλάλ, που θα συνέτριβε κάθε παγκόσμιο ρεκόρ, η Λίβερπουλ ξεκίνησε συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν για μεταγραφή του Γάλλου διεθνή, με τη μορφή του δανεισμού.

Οι Παριζιάνοι ακόμα διαμαρτύρονται για το γεγονός ότι ο Μπαπέ αρνήθηκε να μπει σε συζητήσεις με την Αλ Χιλάλ, ενώ οι ίδιοι είχαν αποδεχθεί τη στρατοσφαιρική πρόταση των 259 εκατομμυρίων λιρών για τον άσο της. Επίσης, φοβούνται ότι θα χάσουν τον κορυφαίο παίκτη τους χωρίς το παραμικρό αντάλλαγμα σε 12 μήνες, οπότε και λήγει το συμβόλαιό του, καθώς θεωρούν ότι έχει ήδη συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Λίβερπουλ είναι έτοιμη να προσφέρει στον Μπαπέ έναν μονοετή δανεισμό, που θα τον απεμπλέξει από την Παρί και τη δυσμένεια στην οποία έχει περιπέσει, θα φέρει μετρητά στο σύλλογό του και θα δώσει τη δυνατότητα στον 24χρονο επιθετικό να ολοκληρώσει τη μετακίνηση των ονείρων του στη Μαδρίτη και τη Ρεάλ το επόμενο καλοκαίρι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.