Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Επίσημο: Στην Ετιφάκ του Τζέραρντ ο Χέντερσον

Επίσημο: Στην Ετιφάκ του Τζέραρντ ο Χέντερσον

Συντάκτης: Κώστας Καραγιαννόπουλος
Κώστας Καραγιαννόπουλος
27/7/2023 18:03
Στην Ετιφάκ του Στίβεν Τζέραρντ ανήκει και επίσημα ο Τζόρνταν Χέντερσον, με τον διεθνή Άγγλο μέσο να υπογράφει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Στα 12 εκατ. λίρες το ποσό της μεταγραφής από την Λίβερπουλ.

Μετά τον Μούσα Ντεμπελέ, η Ετιφάκ ανακοίνωσε και την απόκτηση του Τζόρνταν Χέντερσον. Ο διεθνής Άγγλος μέσος έβαλε την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και ανακοινώθηκε επίσημα από τους Σαουδάραβες.

Σύμφωνα με το The Athletic, ο 33χρονος θα απολαμβάνει εβδομαδιαίες αποδοχές ύψους 700 χιλ. ευρώ, ενώ το ποσό της μεταγραφής από την Λίβερπουλ αγγίζει τα 12 εκατ. λίρες. Η Ετιφάκ ήλπιζε αρχικά ότι ο Χέντερσον θα έμενε ελεύθερος από την Λίβερπουλ αλλά οι διοικούντες της ομάδας ξεκαθάρισαν πως κάτι τέτοιο δε θα συνέβαινε, αφού ο μέχρι πρότινος αρχηγός της είχε συμβόλαιο για άλλα δύο χρόνια.

Στην Ετιφάκ ο Χέντερσον θα έχει προπονητή τον Στίβεν Τζέραρντ και έτσι στην ομάδα της Σαουδικής Αραβίας βρίσκονται οι δύο τελευταίοι αρχηγοί της Λίβερπουλ που σήκωσαν το Τσάμπιονς Λιγκ.

Photo Credit: twitter.com/Ettifaq_EN


Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.