Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιοβάνοβιτς: «Είναι τεράστιο στοίχημα για εμάς, αλλά δεν είμαστε ακόμα σε ομίλους»

Γιοβάνοβιτς: «Είναι τεράστιο στοίχημα για εμάς, αλλά δεν είμαστε ακόμα σε ομίλους»

Συντάκτης: Agones team
Agones team
25/7/2023 23:35
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μίλησε αμέσως μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Ντνίπρο για το γεγονός πως η ομάδα του πλέον είναι σε θέση οδηγού αναφορικά με την πρόκριση.

Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» στάθηκε στο ρυθμό που είχε η ομάδα παρ' ότι επρόκειτο για το πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, ενώ τόνισε πως με το εκτός έδρας γκολ να έχει καταργηθεί πλέον, τίποτα δεν έχει τελειώσει αναφορικά με την πρόκριση, που αποτελεί και το μεγάλο στοίχημα της ομάδας.

«Σίγουρα ήταν ένα καλό παιχνίδι, μία καλή εμφάνιση για πρώτο επίσημο παιχνίδι. Ξέραμε τι θέλαμε, ελέγξαμε τον ρυθμό, αυτό που μας βοήθησε είναι πως πετύχαμε γκολ σε κρίσιμες στιγμές και μας έδωσε άνεση στο παιχνίδι μας. Έχουμε καλούς παίκτες με ποιότητα. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα, ανταποκριθήκαμε σωστά απέναντι σε μία καλή ομάδα, μετά από ένα καλό παιχνίδι πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί κάποια πράγματα στο τέλος μας τιμώρησαν. Είμαι ικανοποιημένος από όλους και θέλω να πιστεύω πως θα παίξουμε το ίδιο καλά και στο επόμενο παιχνίδι.

Δεν πιστεύω πως είμαστε ακόμα σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Είναι προκριματικά Champions League, είναι τεράστιο στοίχημα για μας και χωρίς το εκτός έδρας γκολ στο επίπεδο ομάδων περιμένεις τα πάντα. Εμείς έχουμε κάνει ένα καλό παιχνίδι, πήραμε αποτέλεσμα και στην έδρα μας πρέπει να αποδεικνύουμε κάθε βδομάδα το πόσο έτοιμοι είμαστε.

Είναι τεράστια ομάδα ο Παναθηναϊκός, οι οπαδοί μας βοήθησαν πάρα πολύ και πρέπει να είμαστε και στη συνέχεια καλοί και να τους ικανοποιήσουμε»
δήλωσε χαρακτηριστικά ο Γιοβάνοβιτς στην Cosmote TV.



Λίγο αργότερα μιλώντας και στη συνέντευξη Τύπου τόνισε: «Ήταν αρκετά καλή εμφάνιση. Ήμασταν καλά οργανωμένοι και με καλή διάθεση και να πιέσουμε και να αμυνθούμε και να ελέγξουμε το παιχνίδι. Με αφήνει αρκετά ικανοποιημένο. Είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι, δεν έχουν σχέση με τα φιλικά. Το πρώτο ματς είναι πάντα ένα ερωτηματικό για τους προπονητές.

Περίμενα να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να είμαστε σε μια καλή αγωνιστική κατάσταση. Εκείνο που δεν ξέραμε, ήταν πως θα βγει το σκορ. Σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι, ένα καλό σκορ. Ήταν μια ιδανική ημέρα όσον αφορά το πρώτο παιχνίδι.

Δεν είναι σχήμα λόγου, επειδή παίζονται πολλά πράγματα, καταλαβαίνετε πως έχουμε να κάνουμε με σοβαρές ομάδες, όπως η Ντνίπρο. Τα πράγματα ήταν σήμερα ιδανικά για εμάς. Σεβόμαστε απόλυτα τον αντίπαλο και πρέπει να είμαστε προσγειωμένοι και να βελτιωθούμε, ώστε στο επόμενο ματς να πετύχουμε την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο σημερινό παιχνίδι πήραμε ένα μικρό προβάδισμα αλλά σε ένα ματς μπορούν να γίνουν όλα. Το παραμικρό λάθος τιμωρείται. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι από όλες τις απόψεις»
.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.