Stoixima στο ποδόσφαιρο

Στοίχημα Stoixima Live Scores

Γιουρόπα Λιγκ: Εντός το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με Σερβέτ ή Γκενκ και του Παναθηναϊκού με Σλάβια Πράγας

Γιουρόπα Λιγκ: Εντός το πρώτο ματς του Ολυμπιακού με Σερβέτ ή Γκενκ και του Παναθηναϊκού με Σλάβια Πράγας

Συντάκτης: Γιώργος Χρονόπουλος
Γιώργος Χρονόπουλος
24/7/2023 14:23
Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός -αν αποκλειστεί απ΄το Τσάμπιονς Λιγκ- ήξεραν από πριν τις αντιπάλους τους στον 3ο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ αλλά στη σημερινή (24/7) κλήρωση έμαθαν πως αμφότεροι παίζουν το πρώτο ματς εντός έδρας.

Συγκεκριμένα ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ηττημένη του ζευγαριού Σερβέτ - Γκενκ, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, όπως γνώριζε ήδη, με το πρώτο ματς να διεξάγεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» στις 10 Αυγούστου και τη ρεβάνς εκτός έδρας στις 17 του ίδιου μήνα.

Στις αντίστοιχες ημερομηνίες ο Παναθηναϊκός -εφόσον αποκλειστεί από τη Ντνίπρο στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ- θα αντιμετωπίσει τη Σλάβια Πράγας, με το πρώτο ματς στη Λεωφόρο.

Σημαντικό εδώ να τονιστεί πως αν τυχόν οι «πράσινοι» υποβιβαστούν στο Γιουρόπα Λιγκ, η UEFA θα μεταφέρει το πρώτο παιχνίδι τους με τους Τσέχους εκτός έδρας, λόγω του κανονισμού για ομάδες που αγωνίζονται στην ίδια πόλη. Αυτό θεωρείται δεδομένο, καθώς δεν μπορεί να αλλάξει η έδρα του Ολυμπιακού μιας καισ τις 16 Αυγούστου, μία ημέρα πριν τη ρεβάνς, θα φιλοξενηθεί στο Φάληρο ο τελικός του ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ ανάμεσα σε Σεβίλλη και Μάντσεστερ Σίτι.

Σχόλιο:

Για τη συμμετοχή σας στη συζήτηση απαιτείται εγγραφή.